Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minél hamarabb jegyeznek el...

Minél hamarabb jegyeznek el valakit, annál jobban szeretik?

Figyelt kérdés

30 évesek vagyunk a barátommal, 2 éve vagyunk együtt. Természetesen már szinte az összes volt osztálytársam házasságban él, gyerekeket nevelnek.

De most nem rég láttam az egyik volt osztálytársamat ahogy eljegyezték kb. fél év járás után. De már előtte is feltűnt, hogy a pasi szinte állandóan rózsacsokorral lepi meg őt, állandóan étterembe járnak, karácsonyi fotózásra, állandóan valami szép helyen kirándulnak, nyaralnak stb.

Míg én a barátommal még nem is nyaraltam sehol, meg rózsacsokrot se kaptam tőle soha, ennyire biztos nem ragaszkodik hozzám, mint ahogy a volt osztálytársahoz a pasija. Bár érezteti, hogy szeret, meg nekünk is voltak közös programjaink, csak nekünk nem annyiszor mint ennek a volt osztálytársamnak.

2023. febr. 4. 20:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az inkább csak fellángolás. Pár hónap alatt senkit sem lehet kiismerni, lehetetlen. Nem ítélem el az olyanokat, aki mégis ekkora lépést tesznek pár hónap után, inkább drukkolok nekik, hogy ne az derüljön ki, hogy csak fellángolás volt, mert kellemetlen, mikor a házasságkötést követő 2-3 éven belül elválnak (mert akkorra ismerték ki egymást).

Nálunk 2,5 év után volt eljegyzés. 2-3 évet tartok reálisnak. Ennyi varakozasba még nem gebed bele a csaj sem, nincs túl hamar és túl későn sem. De ki hogy érzi.

2023. febr. 6. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!