Minél hamarabb jegyeznek el valakit, annál jobban szeretik?
30 évesek vagyunk a barátommal, 2 éve vagyunk együtt. Természetesen már szinte az összes volt osztálytársam házasságban él, gyerekeket nevelnek.
De most nem rég láttam az egyik volt osztálytársamat ahogy eljegyezték kb. fél év járás után. De már előtte is feltűnt, hogy a pasi szinte állandóan rózsacsokorral lepi meg őt, állandóan étterembe járnak, karácsonyi fotózásra, állandóan valami szép helyen kirándulnak, nyaralnak stb.
Míg én a barátommal még nem is nyaraltam sehol, meg rózsacsokrot se kaptam tőle soha, ennyire biztos nem ragaszkodik hozzám, mint ahogy a volt osztálytársahoz a pasija. Bár érezteti, hogy szeret, meg nekünk is voltak közös programjaink, csak nekünk nem annyiszor mint ennek a volt osztálytársamnak.
Romantikus típus a pasi. Nyilván elöbb fog eljegyezni az aki szerint ez egy csodálatos élethosszig szóló elköteleződés, mint aki szerint "csak egy darab papír, minek?".
Ez nem a szerelem fokméröje, más kérdés hogy szerintem jobb érzés kényeztetve leélni az életet pl.:rózsacsokrokkal, kedves gesztusokkal mint nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!