Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogyha ki fogok...

Mit tegyek, hogyha ki fogok készülni? Pedig most kellene összeszednem magam.

Figyelt kérdés

Volt egy fiú, aki átvágott. Alapból nehezen megy az ismerkedés, sőt szinte sehogy, szürke kisegér vagyok, akit senki se vesz észre. És ezzel, hogy az első fiú átvágott, ezzel még jobban magamba forduló lettem.

Aztán vannak családi dolgok is, mert itt se normális a helyzet. Az iskolában egyre rosszabbul teljesítek, a nyakamon van egy vizsga, májusban érettségi és nem haladok semmivel sehogy. Barátokkal se jó sehova elmenjek. Mióta 2023 van, azóta folyamatosan csak sírok.

Eddig is voltak problémáim, nehézségeim, de olyan jól tartottam magam. És most meg rosszul vagyok, állandóan bőgök, nem úgy teljesítek, rossz kedvem van, rossz gondolataim vannak. Tiszta pattanásos az arcom is, gondolom a stressztől,

2023. febr. 3. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
40%
Hát szedd össze magad. Egy fiú sem éri meg, hogy ennyire kikészítsd magad. Lépj túl rajta, engedd el, a jövőre koncentrálj.
2023. febr. 3. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
Ez nem ilyen egyszerű, mint ahogy az #1 írja.
2023. febr. 3. 21:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon hasznos tanács... azta mindenit.
2023. febr. 3. 21:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan sírd ki magad, ezt nem szabad visszatartani.
2023. febr. 4. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!