Miert van az hogy nem tudom összeszedni magam? Már az öngyilkosság is képben van sajna.28nő
Beleszületni rossz családba egy dolog, ez még nem dönti el a jövődet, ha nem hagyod - tapasztalatból beszélek.
Első körben a rossz kapcsolatodnak vess véget. Társas magányban élni sokkal rosszabb, mint egyedül, ez ne tartson vissza. Aztán ha kell, költözz, bérelj szobát, hogy spórolhass (nem ideális, tudom, de egy ideig ki lehet bírni), utána akár külföldre is kimehetsz, de még az is lehet, hogy a lakótársad/lakótársaid személyében barátokra lelsz. Kesergés és önsajnálat helyett tegyél a jövődért - keress másik munkahelyet, tanulj nyelvet, képezd magad ingyenes online kurzusokkal, keress társaságot vagy valakit, akivel beszélgethetsz, akár hobbicsoportban, akár fórumon. Próbálj meg hobbit találni és legfőképpen célt kitűzni magad elé. Nagyon sok műlik a hozzáállásodon, ha nem teszel semmit, csak passzívan sodródsz, soha semmi nem fog változni.
Átestem egy ilyen krízisen, évekkel ezelőtt (most vagyok veled egyidős, de már rég kiverekedtem magam belőle), ha szeretnél beszélgetni vagy tanácsot kérni, keress meg privátban nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!