Hol tudok haverokat összeszedni?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm sokat jár el a haverjaival , szinte sosincs otthon mindig elvannak valahol. Nekem nagyon megtetszett ez az "èlet" csoportosan járni, hülyülni, sokáig kintlenni velük (kb este 7ig) . Csak az a baj hogy itthon nincs senki. Mindenki bent ül ès gèpezik ,vagy nem tudom hogy mit csinálnak ,mert sose látok szinte senkit az utcán. Most 7.be megyek, 8.után meg szakkozèpbe , arra gondoltam h majd ott alakítok valakivel egy kis "bandát" Persze nem kell fèlreèrteni semmit, nem drogozni, piálni, meg bulizni akarok velük, csak szeretnék egy kis társaságot ahol jól èrzem magam.
(Bocsi a hibákért)
Értelmes válaszokat pls
2016. júl. 21. 10:00
1/1 anonim válasza:
Még most nem is kell ilyen neked, viszont ha jó lesz a társaság középiskolába akkor lesz is hasonló. De ott sem így lesz hogy most eldöntöd és alakítasz "bandát" majd összeáll a csapat magától ha lesz rá igény és megértitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!