Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 35 évesen találhatok új...

35 évesen találhatok új haverokat-barátokat, a régiek mellé?

Figyelt kérdés
Nyitott lennék új baráti-haveri kapcsolatokra,mert a régiek párkapcsolat-karrier-gyerek-vidéki vagy kűlföldi lakhely stb. miatt nem mindig érnek rá.Mit tegyek?

2016. jún. 12. 09:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez nem korfüggő.
2016. jún. 12. 09:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Igaz,de fiatalon más azért
2016. jún. 12. 10:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Én kocsmában találtam új haverokat, és itt ne lepukkant késdobáló kocsmára, és ne alkoholistákra gondolj. Járunk bográcsozni, bicajozni, pl most pár sör mellett nézzük a meccset :)
2016. jún. 12. 11:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez tök jó,melyik kocsmákra gondolsz? Ott simàn sikerűlt beszélgetést kezdemènyezni?Règóta tart,vagy friss a haversàg?
2016. jún. 12. 12:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Havert igen, barátot nem nagyon. Az igazi barátság gyermekkorban, vagy a reprodukciós időszak vége felé szövődik. Olyan felfokozott érzelmi állapot az is, mint a szerelem. A párválasztás időszakában pedig nem erre terelődik a hangsúly, hanem az utódnemzésre.
2016. jún. 13. 12:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Én még egy sima sőrözésben is benne lennék néha,ha nem jönne össze nagy barátság.Sima haver is jöhet :)
2016. jún. 13. 14:06
 7/10 anonim válasza:
Hát ezzel én is így vagyok mint a kérdező, viszont szerintem ha két ember nyitott, akkor bármely életkorban lehet barátság..
2016. jún. 17. 12:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó.: Valamikor egy sőrözés? :)
2016. jún. 17. 14:37
 9/10 anonim ***** válasza:

sajnos 20-on túl nem igazán barátkoznak az emberek

nehéz szerezni barátokat,levelezőtársat, és társat!

szerencse kérdése az egész!

kocsmában alkoholistákat találsz,és probléma ivókat,esetleg havert lehet onnan szerezni!!!!

20+ felett társ keresés,család alapítás van...

már nem nagyon barátkoznak az emberek..

Sajnos nehéz szerezni jó embereket,mert nagyon sok a rossz,gonosz irigy ember!

jókat nehéz találni,igazi barátot is nehéz szerezni!

soksikert és szerencsét kívánok neked! 30N

2016. júl. 13. 08:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Simán. Én 42 elmúltam amikor egy hosszú párkapcsolat után egyedül maradtam és újra kellett építeni mindnet. Most, 44 évesen sajnos a legjobb(nak hitt) barát tett kegyvesztettbe, úgyhogy megint ismerkedem, fontos a férfibarátság nekem, fontosabb, mint csajozni. Ezt tudja rólam Miguel és Red Vixen is. :)
2016. júl. 14. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!