A saját lakás nélkül gyereket vállaló ember felelőtlen?
"23, de ha stabil egzisztenciád van, elköltözöl és annyi."
2 évente cuccolni gyerekkel, uj óvoda, új iskola, berendezkedni, baratokat találni, megküzdeni azzal, hogy gyerekeseknek kb senki nem ad ki albérletet?
Szerintem nem "és annyi".
Sokan laknak panelba albiban
Mai világban ha eladósodsz akkor van saját házad...hitel nélkül ritka sztrm..ha neg ugy evan háttér akkor nem lenne ez a kérdés
Ha biztos a albi én vagy alakhatás akkor nem.tartom annak.
"Azt is kérdezte tőlem a kislány
Hogy mennyit keresek én
Van-e már autóm, van-e lakásom
A Rózsadomb tetején
Válaszoltam volna
De ő már nem figyelt reám
Elfutott, mert várta őt egy srác
Az utca másik oldalán"
Valahog ymégiscsak sikerült rengeteg embernek felnevelni a gyerekét albérletben.
Sőt, ami azt illeti, nyugaton ez generációk óta működik.
Szóval azért nem kell belepusztulni. Nyilván ad egy szintű stabilitást a saját ingatlan, de igazából ha hitel van rajta, akkor még ez sem feltétlen igaz.
Na ez az. Mi vállalkozás oldalról éltük ezt át, hiába volt pénzünk, ha béreltünk egy helyet akkor kvázi hónapokon belül kitalálta a tulaj hogy eladja, másnak adja, stb. El is engedtük.
Egy (vagy több) gyereket biztosan nem tennék ki ennek.
Sőt, a barlangban is sokan felnőttek anno… nem minden követendő példa, csak mert vannak akiknek sikerült.
40, hát, pedig a barlangiaknak igen sokat köszönhetünk:D
Attól még, hogy nehéz, nem kell egyből offolni. A gyereknevelés alapból nem arról szól, hogy milyen laza és könnyű:D
Albérletben élek, de nem vállalnék sose gyereket (se saját házban se albérletben), meg olyan nővel sem jönnék össze, aki a pénzemre hajt, mint sokan az előző kommentelők közül.
Üdv Ausztriából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!