A saját lakás nélkül gyereket vállaló ember felelőtlen?
Figyelt kérdés
2023. febr. 2. 15:02
2/53 anonim válasza:
Nem, ha az albi kifizetése után marad még legalább fél misije havonta. Bár ez saját ingatlan mellett is érvényes.
3/53 anonim válasza:
Nőként ezért ismerkedem csak olyan férfival akinek biztos egzisztencia,stabil munkahely,vagy vállalkozó,saját ház vagy lakás van és egy max 5 éves autó.
5/53 anonim válasza:
Szerintem igen, de ezt sokan felháborítónak tartják. :D
6/53 anonim válasza:
Hát nyilván nem egy felelős döntés, aztán ezt szarul esik hallani. Attól még igaz, amikor az albérletárak full elszállva, plusz bármikor kirakhatnak, akkor is ha fizetsz, mert jogában áll szerződést bontani a tulajnak, avgy dijat emelni, aztán utána ott állsz, hogy gyerekeseknek kb senki nem is ad ki albit.
7/53 anonim válasza:
Nőként ezeket én is elvárom, arra válaszolva pedig, hogy nekem mim van: ugyanezek pipa.
8/53 anonim válasza:
Tehát amellett, hogy a nő szül, szoptat, veszi ki a részét 90%-ban a gyerek/háztartás témából, még az egzisztenciát is ő teremtse meg? Te meg addig mit csinálsz, a töködet vakarászod?
9/53 anonim válasza:
#3, és az sem baj, ha már nős, ugye..?
10/53 anonim válasza:
3-as, nekem van stabil munkahelyem, ami jól fizet, vettem is egy ingatlant. De mivel most vettem egy saját kertesházat, ezért nem éri meg fenntartom egy új\5 éves autót, ezért egy majdnem 20 éves kisautóval járok. Ide nem is kell más szerintem.
De így gondolom sajnos kiestem az autóm miatt a elvárási körödből. A csuda vigye el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!