Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az oka hogy egyik nap...

Mi az oka hogy egyik nap többen másik nap kevesebben mászkálnak egy nagyváros belvárosában (ugyanabban az időszakban értve)?

Figyelt kérdés
És csak a hétköznapi napokra gondolok most. Én sokat vagyok ott és észre szoktam venni hogy egyik nap tök sokan vannak másik nap meg szinte pangás van az előző naphoz képest. Még iskolanapokon diákokból se mindig ugyanannyi van, valamikor tömegnyomor van máskor jóval kevesebben vannak. Mi befolyásolja ezt?
2023. febr. 2. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pl hó végére elfogy a költeni való pénz. Meg esőben nincs kedvük mászkálni az embereknek.
2023. febr. 2. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:
23%

Semmi, a véletlen műve. Miért lenne törvényszerű, hogy minden nap ugyanannyi ember legyen ugyanott.

Pl. van, hogy egyik reggel teljesen be van dugulva a munkahelyem felé az út, másik nap ugyanabban az időpontban meg semmi forgalom nincs.

2023. febr. 2. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mik vagyunk mi, hangyák? Egy átlag ember nem mindig ugyanakkor megy mindig ugyanarra.

Vagy veled sosem történt meg, hogy másik útovnalon menj valahova mert mást is útba akarsz ejteni vagy nem tetszett az előz napi útvonal (pl pont a tömeg miatt)... vagy venned kell valamit ezért mész oda.. vagy pont hogy nem kell menned épp a környékre sem...

Iskolák is... nem mindne nap ugyanannyi óra van, van amikor több, van amikor kevesebb. Van amikor egyszerre végez 10 osztály, van amikor meg csak 3.

Ezt röviden életnek hívják:D

2023. febr. 2. 13:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Van, akinek olyan a munkája, hgy vagy de., vagy du. dolgozik, ez is befolyásolhatja.
2023. febr. 2. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!