Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magyarországon támogatni...

Magyarországon támogatni kellene, hogy a koszovói albánok magyar nagyvárosokban nyissanak fagyizókat és itt élhessenek?

Figyelt kérdés

Nem egy nagy városban figyeltem meg itt Magyarországon, hogy központi helyeken nyitottak több éve koszovói albánok fagyizókat és családostul telepednek le itt Magyarországon. Egy ilyen családot személyesen nagyon jól ismerek így ő általuk tudok többet erről az életformáról. Muszlim vallásúak és nem hajlandók magyar vagy más EU-s feleséget (férjet) választani. Jellemzően csak a fagyit állítják ők elő, a süteményeket csupán készen veszik és azokat értékesítik tovább.

Véleményem szerint, Magyarország ebből nem profitált, mivel szabálykerülők, dolgoztattják a magyart, ők csupán "főnökök", amikor nincs szezon, télen elmennek Koszovóba pár hónapra. Azaz az itt megtermelt profitot kiviszik és még csak nem is az EU-ban költik el.

Én nagyon szeretem Magyarországot és azért bánt ez, mert látom, hogy nehezen boldogulunk mi magyarok, úgy érzem mintha kihasználnának minket és az országot. Nem szeretném, hogy a gyerekeim úgy nőjjenek fel magyarként Magyarországon, hogy nekik ez legyen a hétköznapi, hogy muszlim arab, albán a főnök itt Magyarországon és ők dirigálnak.

Végezetül, megemlíteném, hogy nem látom rajtuk, hogy szeretnének beilleszkedni a magyar társadalomba, egymással elvannak. Én ilyenkor mindig attól tartok, hogyha elszaporodnak egy új helyen az ilyen bevándorlók, akkor csupán idő kérdése lesz, hogy az új hely is olyan lezüllőtté váljon, mint ahhonan ők vándoroltak el és ez az, amit szeretnék elkerülni.

Tudom, nem csak a fagyi bizniszben utaznak az albánok, hanem pl.: pékségekben is, viszont, ahogy említettem, személyesen fagyis muszlim albánokat ismerek, ezért példálóztam velük végig.

2022. jan. 12. 00:50
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
18 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
elég sajnálatos, hogy úgy érzed, az albánok teszik tönkre az országot. nem is az a cirka 1 millió cigány, meg a zsidók.
2022. jan. 12. 01:12
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
az egész társadalmunk szabálykerülő, különösen a főnökök és vállalkozók. az a pár albán ilyen téren semmiben sem különb, a jelenlétünk se nem oszt, se nem szoroz az országunk jövője szempontjából.
2022. jan. 12. 01:20
 3/11 anonim ***** válasza:
64%

Engem nem zavarnak az albánok vagy koszovóiak.

Felőlem eltérnek. A "dolgoztatják" kifejezésben meg semmi rosszat nem kell érteni, hisz kifizetik az alkalmazottjait. Ez nem rabszolgatartás, nem ingyen dolgoztatják a magyarokat nyugodt lehetsz.

2022. jan. 12. 01:51
 4/11 anonim ***** válasza:
38%
Nálunk az albán pékséget több hétre bezáratta a NÉBIH, mert valaki csótányt talált a zsemlébe sütve, és amikor a bejelentés nyomán kijöttek ellenőrizni rettenetes állapotot találtak. Azóta újranyitottak, állítólag helyrehozva a gondot.
2022. jan. 12. 05:13
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
#4 Ez nálunk is megtörtént!
2022. jan. 12. 05:33
 6/11 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem sok hely igazából penzmosodakent üzemel, vagy valamit nagyon nem törvenyesen csinalnak.

Mar legalább 15 eve van ez a szomorú dolog, hogy a peksegek jó resze albán. (meg van ahol a pekseg egyben fagyizó is)

Sós-edes egy tesztából, rosszabbnal rosszabb cuccaik vannak, megis mennek ezek a helyek.

2022. jan. 12. 09:22
 7/11 anonim ***** válasza:
13%
Mennyi rasszista rothadék van itt
2022. jan. 12. 11:46
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
De mi az, hogy támogatni? Valakik szándékosan elmennek Koszovóba, hogy -hello nem jönnének nyitni fagyizót és kaptok pénzt is vagy mi? A magyar állam a saját állampolgárait is leszarja!
2022. jan. 12. 11:51
 9/11 anonim ***** válasza:
52%

Le lehet pontozni, de aki olyanokat ír, hogy “ és azért bánt ez, mert látom, hogy nehezen boldogulunk mi magyarok, úgy érzem mintha kihasználnának minket és az országot. Nem szeretném, hogy a gyerekeim úgy nőjjenek fel magyarként Magyarországon, hogy nekik ez legyen a hétköznapi, hogy muszlim arab, albán a főnök itt Magyarországon és ők dirigálnak.” meg hasonlók, az egy rasszista paraszt!

Ezen nincs mit szépíteni! Nézzen és szálljon magába!

Egyesült Arab Emírségekben 30 ezer magyar él ők felvették már az iszlám vallást, beilleszkedtek és megtanulták perfektül az arab nyelvet? Betartják az ottani (iszlám) öltözködési szokásokat és törvényeket?

2022. jan. 12. 12:27
 10/11 anonim ***** válasza:
48%

A lepontozas a "rasszista rothadék" miatt ment ugy gondolom.

A stílus tudod...

Azt sem látom, hogy miert "rasszista paraszt" akinek nem szimpatikus, hogy a gyerekei majd az idevandorolt araboknak tömjek a zsebét a minimalbérért dolgozva... sehogy sem jó minimalbert keresni amugy.

2022. jan. 12. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!