Ismerkednél egy olyan nővel, aki krokodil és kígyóbőr táskákat, öveket vesz és nem érti, hogy mi ezzel a probléma?
Honnan szeded hogy mindenki avokádót zabál kilószámra akinek nem tetszik az állatok értelmetlen gyilkolása? 🤨
Az avokádót jelen esetben szimbólikusan kell értelmezni. Mivel azonban egyébként csupán itthon megtermő növényi eredetű táplálékkal meglehetősen körülményes és unalmas lenne az állati forrásból származó tápanyagokat pótolni és komplett vegán és vagy vega étrendet kialakítani, ezért nem messzemenő és légbőlkapott feltételezés (inkább tény), hogy a legtöbben, akik hasonló étrendet követnek és elveket vallanak, azok szinte kivétel nélkül távolkeleti és vagy nyugati mediterrán vagy trópusi területről származó gyümölcsökkel, zöldségekkel, illetve gabonafélékkel teszik valamelyest elviselhetőbbé és kevésbé monotonná az étrendjüket.
Az alap tézisek, amelyek mentén ezeket az étrendeket választják (leszámítva az erkölcsi megfontolásokat) már eleve sok sebből véreznek, de a tény, hogy milyen forrásokból nyerik az általuk fogyasztott élelmiszereket csak még inkább alátámasztja kettős mércéjüket és aláássa bűzlő önelégültségüket.
Nem tudom hogy jön a mediterrán gyümölcs a krokodilok felesleges gyilkolásához és hasonló állatkínzáshoz, de oké, legyen igazad.
Feltettem egy kérdést abban bízva, hogy van értelmes válasz. Nem volt.
(Eleve nem válaszoltál arra, hogy HONNAN SZEDSZ ilyen hamis állításokat, csak nekiálltál bölcselkedni a mediterràn gyümölcsök változatosságáról. Gondolom jól esett a gondolat hogy te jobban átlátod másoknál a világ gondjait és sokkal okosabb vagy mindenkinél, csak sajnos se a kérdező, se én nem erre lettünk volna kíváncsiak.)
Milyen hozzám hasonlók? :D
Továbbra se értem, hogy honnan szedsz mindenféle értesüléseket más vadidegen emberek vásárlási szokásairól. Valami látnok vagy, vagy mi?
Nem.
Tehát, honnan szedsz infókat vadidegenek vásárlási szokásairól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!