Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ismerkednél egy olyan nővel,...

Ismerkednél egy olyan nővel, aki krokodil és kígyóbőr táskákat, öveket vesz és nem érti, hogy mi ezzel a probléma?

Figyelt kérdés
Amikor felhívták rá a figyelmét, hogy a táskái miatt több hüllőt is megöltek, akkor röhögve azt válaszolta, élő krokodilba nehéz lenne belepakolni a cuccait. Meg hogy a kígyóknak övként is jó, legalább nem lábatlankodnak az erdőben. A szőrmeruhákkal viszont nem ért egyet...
2023. febr. 2. 13:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%
Álságosnak és képmutatónak tartom azokat, akik más emberek kioktatására és megnevelésére fordítják a drága idejüket, főleg megalapozatlanul és tájékozatlanul, azért, hogy utána büszkén dél amerikai avokádót és kínai tofut majszoljanak önelégülten. Miközben az általuk pénzelt iparágak termékeinek az előállítása is bőséges kegyetlenséggel jár a helyi ökoszisztémával szemben. Úgyhogy az ilyen emberek szerintem inkább fogják be a szájukat és gondolkodjanak el a saját tyúkszaros életükön
2023. febr. 7. 22:37
 12/22 anonim ***** válasza:
23%

Honnan szeded hogy mindenki avokádót zabál kilószámra akinek nem tetszik az állatok értelmetlen gyilkolása? 🤨

2023. febr. 8. 07:24
 13/22 anonim ***** válasza:
49%

Az avokádót jelen esetben szimbólikusan kell értelmezni. Mivel azonban egyébként csupán itthon megtermő növényi eredetű táplálékkal meglehetősen körülményes és unalmas lenne az állati forrásból származó tápanyagokat pótolni és komplett vegán és vagy vega étrendet kialakítani, ezért nem messzemenő és légbőlkapott feltételezés (inkább tény), hogy a legtöbben, akik hasonló étrendet követnek és elveket vallanak, azok szinte kivétel nélkül távolkeleti és vagy nyugati mediterrán vagy trópusi területről származó gyümölcsökkel, zöldségekkel, illetve gabonafélékkel teszik valamelyest elviselhetőbbé és kevésbé monotonná az étrendjüket.

Az alap tézisek, amelyek mentén ezeket az étrendeket választják (leszámítva az erkölcsi megfontolásokat) már eleve sok sebből véreznek, de a tény, hogy milyen forrásokból nyerik az általuk fogyasztott élelmiszereket csak még inkább alátámasztja kettős mércéjüket és aláássa bűzlő önelégültségüket.

2023. febr. 8. 20:24
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy jön a mediterrán gyümölcs a krokodilok felesleges gyilkolásához és hasonló állatkínzáshoz, de oké, legyen igazad.

2023. febr. 9. 07:27
 15/22 anonim ***** válasza:
49%
Feltettél egy kérdést, én pedig kifejtettem. Neked nem tetszik a válasz, mert érzed, hogy nem tudnál honnan belekötni vagy pedig csak szimplán sejted, hogy alulmaradnál. Erre az általad megindított beszélgetést kisarkítod és megpróbálod nevetségessé tenni, mintha én lennék a hülye amiért válaszolok neked? Wtf? :D Nem régóta gyakorizok és mondták, hogy készüljek fel a félkegyelműek áradatára, de erre nem számítottam
2023. febr. 9. 07:51
 16/22 anonim ***** válasza:

Feltettem egy kérdést abban bízva, hogy van értelmes válasz. Nem volt.

(Eleve nem válaszoltál arra, hogy HONNAN SZEDSZ ilyen hamis állításokat, csak nekiálltál bölcselkedni a mediterràn gyümölcsök változatosságáról. Gondolom jól esett a gondolat hogy te jobban átlátod másoknál a világ gondjait és sokkal okosabb vagy mindenkinél, csak sajnos se a kérdező, se én nem erre lettünk volna kíváncsiak.)

2023. febr. 9. 08:59
 17/22 anonim ***** válasza:
49%
Elég egyszerűen ábrázoltam a szituációt és világítottam rá a kettősmércére, amit a hozzád hasonlók gyakorolnak. Szerintem pontosan érted, hogy mire gondolok. Nyilván magától értetődő, hogy nem fogsz helyeselni és foggal körömmel fogsz küzdeni azért, hogy nevetség tárgyává tedd a párhuzamot amit felvázoltam, viszont ettől még nem lesz kevésbé igaz és te sem leszel kevésbé hiteltelen, amikor ártatlan állatok megsegítéséről van szó.
2023. febr. 9. 09:09
 18/22 anonim ***** válasza:

Milyen hozzám hasonlók? :D

Továbbra se értem, hogy honnan szedsz mindenféle értesüléseket más vadidegen emberek vásárlási szokásairól. Valami látnok vagy, vagy mi?

2023. febr. 9. 09:23
 19/22 anonim ***** válasza:
49%
talán nem vagy vegán? vagy vega?
2023. febr. 9. 13:30
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem.

Tehát, honnan szedsz infókat vadidegenek vásárlási szokásairól?

2023. febr. 9. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!