Olyan nővel ismerkednék akinek nem volt kapcsolata eddig?
Miert utazol tapasztalatlanokra 35 évesen.
A valodi normalis az amikor 2 tapasztalatlan a maga tempojában fedezi fel egymás testét, a kapcsolat szépségeit, az érzelmeket. Es nem az amikor vmi "romlott ront meg ártatlanokat".
Ismerkedtem tapasztalatlan nővel, kb olyan érzés volt mintha a sivatagban az oázis csak díszlet lett volna, ugyanúgy szomjas maradtam.
Vagyis olyan érdektelen, passzív viselkedése volt hogy testi-lelki igényeim hoppon maradtak. Szép gondolat hogy két tapasztalatlan ember együtt fejlődik, de a valóságban máshogy van, kínlódsz, reménykedsz, majd feladod mert elégedett lesz az érdektelenségből.
Persze nem mindenki ilyen, de nem egy ilyen nővel beszélgettem, ismerkedtem, vagy épp próbáltunk kapcsolatba fejlődni, kudarc volt.
Azt javaslom neked hogy kínlódj kicsit a társkeresőn, járj el közösségbe, legyen egy jó hobbid. Aztán valaki csak sikerül függetlenül attól hogy tapasztalatlan avagy sem a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!