Olyan nővel ismerkednék akinek nem volt kapcsolata eddig?
Szerintem is így van 20-as válaszoló! Egyetértek.
De azért biztatnám mégis a Kérdezőt, hogy nem reménytelen annyira a helyzete. Kicsit éberebben kell figyelnie a megnyilvánulásaira, ennyi.
Látom a gyakorizok meg mindig azok mint az elmúlt 10 évben. Bravó! A rosszindulat burjánzik rendesen, ahhoz képest, hogy állítólag a legtöbben segíteni vannak itt csak lehúzni akarjak az embert. Nem jön be mert nem fogtok felidegesíteni! Nekem ne ecseteljetek, hogy én milyen ember vagyok mert láttatok egy kulcsszót meg olvastatok 1 kérdést.
Nem fogok itt magyarázkodni, a normális válaszolóknak ment a pacsi.
Boldog karácsonyt.
Jaj ne csináljátok mar. Nyakra főre csaljatok egymást párkapcsolaton belül és ti jöttök nekem azzal, hogy micsoda jó emberek vagytok. Szánalmas.
En vagyok a rossz ember, az senkit se zavar, hogy mi megy a világba? háború? éhínség? az oké, nem baj, hogy 1000 halnak meg naponta, nektek az legyen a legnagyobb baj, hogy ki tettem kulcsszónak, hogy van 1 betegségem. Baromi kedvesek vagytok...Ugyan mit is képzeltem, hogy elfogadó társamat találhatnám itt meg. Szartok ti egymaira mar nagyon rég. Mindenkinek csak az anyagi javak, külföld meg az euro ennyi a téma.
Nem volt kedvem ki írni mi a betegségem, mert akármennyire is kicsi dolog csak szét szedtetek volna miatta. Te hosszú hajú és kék szemű lányt keresel? oké...En egy olyant akit lehet egész életében bántottak mert mondjuk kövér, és ? szeretném megismerni akkor mi van? Neked ahhoz mi közöd kedves utolsó vagy a többinek aki érdemleges választ nem tudott adni? Ismersz ? nem akkor légy szíves ne a legrosszabbat feltételezd rolam!
Én szűz vadász vagyok jó nekem jó a nőnek.Win Win mind ketten nyerünk.
42/F
tegnap 08:0
Gondolom előtte nem mondod el nekik, hogy csak arra kellenek. Tuti, hogy nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!