Van olyan szülő, aki gyereknevelés mellett tud sportolni? Hogyan oldja meg?
Én ismerek egy srácot, sőt, ő a gyereke születésekor kapta össze magát nagyon durván. Minden reggel felkelt korán és 1 órát edzett és úgy ment el dolgozni. Durván lefogyott és kiszálkásodott, és közben a gyerekre is figyelt.
Mondjuk ő nagoyn várt az apaságot, valószínűleg iszonyatos energiabomba volt neki a gyerek születése.
Sokban függ attól hogy vannak leosztva a szerepek. Mennyire osztják meg a feladatokat a gyerek körül, apa csak besegít-e.
Barátnőm férje dolgozik, és jár kondizni, zenélni is. Úgy oldja meg hogy elmegy, míg a barátnőm otthon van a gyerekkel. Ő maximálisan támogatja benne, náluk ez főleg anya dolga, apuka meg ha tud/ráér segít.
Eleg sok ilyet ismerek.
Csak tudni kell beosztani az idot. Sokan csak interneten lognak vagy sorozatot neznek, vagy alszanak
Akiket személyesen ismerek, ők sorozatot se néznek, nem olvasnak és keveset alszanak.
Illetve ha tud is sportolni 2 hetente, az is a férfi, a nő nem tud.
Én a múltkor láttam egy apát (legalábbis feltehetően az apja volt:)), aki babakocsival futott, miközben a gyerek benne ült - hát, nem irigyeltem azt a szegény, szélcsípte gyereket és eléggé röhejes is volt a látvány! :D
Normál esetben valamelyik szülő vagy nagyszülő vigyáz a gyerekre, amíg a másik fél sportol.
"Illetve ha tud is sportolni 2 hetente, az is a férfi, a nő nem tud."
Miért, apukának letörik a fsza, ha másfél órát egyedül kell töltenie a gyerekével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!