Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan szülő, aki gyereknev...

Van olyan szülő, aki gyereknevelés mellett tud sportolni? Hogyan oldja meg?

Figyelt kérdés
2023. febr. 1. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Én csomó családos férfival fociztam együtt annak idején. Úgy oldotta meg, hogy eljött focizni. A gyerek meg gondolom otthon volt anyával.
2023. febr. 1. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy srácot, sőt, ő a gyereke születésekor kapta össze magát nagyon durván. Minden reggel felkelt korán és 1 órát edzett és úgy ment el dolgozni. Durván lefogyott és kiszálkásodott, és közben a gyerekre is figyelt.

Mondjuk ő nagoyn várt az apaságot, valószínűleg iszonyatos energiabomba volt neki a gyerek születése.

2023. febr. 1. 10:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Sokban függ attól hogy vannak leosztva a szerepek. Mennyire osztják meg a feladatokat a gyerek körül, apa csak besegít-e.

Barátnőm férje dolgozik, és jár kondizni, zenélni is. Úgy oldja meg hogy elmegy, míg a barátnőm otthon van a gyerekkel. Ő maximálisan támogatja benne, náluk ez főleg anya dolga, apuka meg ha tud/ráér segít.

2023. febr. 1. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Eleg sok ilyet ismerek.

Csak tudni kell beosztani az idot. Sokan csak interneten lognak vagy sorozatot neznek, vagy alszanak

2023. febr. 1. 10:14
 5/7 A kérdező kommentje:

Akiket személyesen ismerek, ők sorozatot se néznek, nem olvasnak és keveset alszanak.

Illetve ha tud is sportolni 2 hetente, az is a férfi, a nő nem tud.

2023. febr. 1. 10:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a múltkor láttam egy apát (legalábbis feltehetően az apja volt:)), aki babakocsival futott, miközben a gyerek benne ült - hát, nem irigyeltem azt a szegény, szélcsípte gyereket és eléggé röhejes is volt a látvány! :D

Normál esetben valamelyik szülő vagy nagyszülő vigyáz a gyerekre, amíg a másik fél sportol.

2023. febr. 1. 10:31
 7/7 anonim ***** válasza:
66%

"Illetve ha tud is sportolni 2 hetente, az is a férfi, a nő nem tud."

Miért, apukának letörik a fsza, ha másfél órát egyedül kell töltenie a gyerekével?

2023. febr. 1. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!