Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi okoz fejfájást mostanában?

Mi okoz fejfájást mostanában?

Figyelt kérdés
Ez egy dühöngő poszt. Add ki magadból :) Gyerekkel, gyerekneveléssel, anyasággal/apasággal, párkapcsolattal, rokonsággal kapcsolatosan.

2022. aug. 26. 08:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
A változékony idő. Néha fáj tőle a fejem.
2022. aug. 26. 08:59
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Az a kurvára nagy időbefektetés amit tanulásra költök. Bár, tudom hogy meg fog térülni, akkor se jó 6.5-7 évig tanulni egyetemen és gyakornokosdi/hitelből ellenni
2022. aug. 26. 09:25
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Az,hogy nem tudok funkcionálni az életemben a rohadt sémáim miatt és baromi magányos vagyok.
2022. aug. 26. 09:45
 4/15 anonim ***** válasza:
72%
Az, hogy munkanélküli vagyok☹️. Nem tudom, merre induljak. Nagyon jó melóm volt, de lehúzták a rolót és valami hasonló munkát szeretnék találni.
2022. aug. 26. 09:47
 5/15 anonim ***** válasza:

Utolsó..én is az vagyok ne aggódj.

Vagyis én Ausztriában dolgozom és itt lettem munkanélküli mert nem tudok kommunikálni.

Beszerzőként ez elég nagy baj.

Most felvettek máshova sima Stammdaten rögzítésre de ezt is elfogom cseszni ☺️

Imádom a rohadt sémáimat….

2022. aug. 26. 09:51
 6/15 anonim ***** válasza:
90%

Hogy nem haladok az elintéznivalóval. Eljöttem dolgozni több, mint 200 kilométerre, de vissza kéne mennem minél hamarabb, mert hiába intézkedem hónapok óta semmi nem jön össze!

Fogorvos: Most lett kész az egész fogsorom, egy hónapja. Erre MEGINT menni kéne, mert lepattant egy MEGINT.

Okmányiroda: Elveszett a forgalmim, de itt nem hajlandó pótolni a dagadt pi csàjú rothadt kur va ügyintéző. Azt mondta, hogy menjek haza, és pótoljam ott. Nyomorult ri banc!

Munkaügyi: Vagyonnyilatkozatot kértek be, erre kérik tőlem az elveszett forgalmimat, amit nem tudok pótoltatni hetek óta, mert nem vagyok otthon, itt meg nem csinálják meg. :)

NAV: Hatalmas adótartozàsom van.

Autó: Szerelőnél van két hónapja, de a nyomorék még hozzá se kezdett, azzal etet, hogy nem ér rá két hónapja a hegesztő, meg nincs alkatrész, stb.

Párkapcsolat: Másfél éve nincs senkim, senki hozzám se szól. Szóval utálom az egészet.

Barátok: Féléve mindenki lelépett mellőlem, ezért IS jöttem el ilyen messzire dolgozni.

Iskola: Három helyre adtam be a jelentkezést, egyről jött papír, de hogy felvettek, vagy nem, azt még nem tudom. /Csak esti, felnőttképzés, nem egyetem/.

Edzés: Lassan egy éve abba KELLETT hagynom a sportot egyéb okok miatt.

Egy káosz az életem, és utálok mindent. Pláne a tartozàsok ölnek meg.

2022. aug. 26. 10:05
 7/15 anonim ***** válasza:
93%

Az előítéletek.

Hogy egy ismeretlen ember megmondja, hogy te biztosan ilyen típusú vagy, vagy olyan, mert már ismert ilyen embert.

2022. aug. 26. 10:30
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
Valami kórt elkaptam, az. Aztán, hogy képtelen vagyok munkahelyet váltani.
2022. aug. 26. 10:49
 9/15 anonim ***** válasza:
94%

A pollen és parlagfű!

Meg némileg az ostoba, igénytelen és agresszív emberek azon része is akiket épp rosszabb pillanataimban kevésbé tudok ignorálni.

2022. aug. 26. 12:33
 10/15 anonim ***** válasza:
95%
Elegem van a családom transzgenerációs bullshitjéből. Mindenki szenved mint a kutya és semmit nem lehet tudni, mert régen az volt a módi, hogy mindent titokban tartottak.
2022. aug. 26. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!