Szerintetek miert kezdett el sírni?
Sziasztok,
A tegnapi napon suliból haza felé véletlenül rá léptem egy gyereknek a cipőlyére ahogy szálltam fel a buszon, bocsánatot kértem, és még fel is ajánlottam hogy ha leszáltunk a buszról le törlöm mert nem 2 forintos cipő volt rajt, erre ő bunkón oda szól hogy "mivan nem látsz a szemedtöl" nem vagyok egy balhés gyerek ezért mégegyszer bocsánatot kértem, erre ő elórdítja magát hogy ha le szálltunk a buszról meg b@szom az anyád, sztem cigó volt, aztán le száltunk és hát megvártam meg leszál azért csak nem szaladhatok el, le szállt ő is és el lökött, ennyi pont elég volt feláltam és csúnyán megvertem, nem akartam de sztem mindenkinek van egy pont ahol elszakadt a cérna, haza mentem és anyám kérdezte hogy miért véres a kezem és a körmöm, elmeséltem és elkezdett sírni, azóta nem is szól hozzám, elég nehéz mert az ilyen dolgokat a faterral kéne megbeszélni csak hogy ő nincs, és nem értem hogy miért sírt, semmi bajom nem volt, egy karcolás sem, valakinek esetleg van valami selytése?
16lv
Neked komolyan erre van időd
hogy kritizáld a másikat ilyenkor, gratulálok, sokat segítettél! 16 éves ha így jobban tetszik
Ha olvasná a kérdésed, még jobban sírna.
A piros aláhúzás nem sorminta...
cipőlyére - cipőjére
le törlöm - letörlöm
rajt - rajta
oda szól - odaszól
elórdítja - elordítja
meg b@szom - megb@szom
le száltunk - leszálltunk
feláltam - felálltam
selytése - sejtése
És akkor még csak a durvábbakat javítottam ki, nem az összeset.
Elindult egy folyamat, és attól tart, hogy ennek rossz vége lesz, és nem tud elsőre ezzel mit kezdeni. Sajnálom anyudat... Jobb lenne, elvinne minimum egy pszichológushoz:
Anyád tudta mi következik - rendőrség, garázdaság, testi sértés miatti feljelentés és hasonló nyalánkságok.
Ráadásul ha egyszer ilyen ostoba agresszív barom voltál, akkor ezentúl bármikor megtörténhet majd veled és már előre sejti, hogy nemsokára nem otthonra süti majd neked a rántott húst, hanem viszi a látogatásra valamely zárt intézménybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!