Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért azok az emberek panaszko...

Miért azok az emberek panaszkodnak a pénzre, akik kifejezetten módosan keresnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok, mielőtt azt hinnétek ez rólam szól. De nem.

A szüleimmel élek, csak édesapám dolgozik. Havi kb. 160-180 ezer Forintból élünk meg, rengeteg mindent nélkülözünk, de sosem volt panaszunk az életminőségünkre.

Emellé hallgattam végig a tanárom hisztijét, hogy jaj ők alig tudnak megélni. Majd elmesélni, hogy 270 ezret keres, emellett 5000 Forintokért viszi a magán óráit. A férje informatikusként mennyit keres, de még a 600.000 Forint sem elég nekik… 3 kisgyerekük van.

Miért azok panaszkodnak, akiknek mindenük meg van és miért mem azok, akik ténylegesen érzik az infláció súlyát?

2023. jan. 31. 14:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem 150 egymagamra alig elég, pedig egyedül élek, saját lakásban és eléggé spórolós vagyok. Mondjuk ha kertes haz és otthon megterem minden, akkor másabb.
2023. jan. 31. 19:53
 12/14 anonim ***** válasza:
35%

17 évesen te aztán pénzügyi tudatosság csúcsa lehetsz úgy, hogy egy kiló kenyeret nem fizettél sose magadnak mert el van tartva a pitschád :D

Fogalmad sincs hogy 150ezer mennyi, mondjuk a 600ról sem, csak osztod a 17 éves tiniészt.

2023. jan. 31. 19:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Na, kifújt a téma, vagy valaki elmagyarázza nekem, hogy lehet, hogy 150ezerből "megvan mindene" egy családnak? Vezessétek már le.
2023. febr. 1. 21:15
 14/14 anonim ***** válasza:
3 gyerekkel, gondolom kocsival és talán egy hitellel vagy többel a 600e kb vegetálni elég.
jún. 10. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!