Miért lett ekkora hír az, hogy a 25 éves nő a vonat elé ugrott?
Figyelt kérdés
Tegnap óta szinte már a csapból is ez folyik. Persze sajnálatos dolog, de akkor is miért ennyire fontos?2023. jan. 31. 12:53
21/25 A kérdező kommentje:
20-as ez egy érdekes hozzáállás, nagyon jó ötlet. Erős ember vagy, kívánom, hogy minél több jó dolog történjen az életedben.
2023. márc. 9. 14:27
22/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem tartom magamat erősnek, nem érzem hogy a sok szenvedés,kudarc,gonoszság és igazságtalanság megerősített volna,pontosabban
egyvalamit erősítettek meg bennem, azt az érzést, hogy ha nem születtem volna meg,nem mentem volna keresztül a szenvedéseken.
De,mint mondtam, azért néha jó dolgok is vannak a szenvedések közepette,sőt még tovább megyek,még az is előfordulhat, hogy a rengeteg szenvedés után akár még nagyon is jó dolgok jönnek, de az is lehet hogy nem, szerencse is kell,nem szenvedünk egyformán, valaki kevesebbet, valaki többet,én ezzel a módszerrel vészelem át a szenvedéseket, egyszerűen nem tudok jobbat mondani, csak azt, hogy: "Ne legyél öngyilkos, hanem élvezd a szenvedést"
23/25 anonim válasza:
Egyébként köszi, viszont kívánom.
24/25 A kérdező kommentje:
Sokszor én is elgondolkodok azon, hogy jobb lett volna meg se születni. Mondjuk én nem is csináltam gyereket erre az okádék világra, mert jobb ha nincs. De ha már itt vagyunk, valahogy végig kell csinálni.
2023. márc. 10. 06:36
25/25 anonim válasza:
Én is így vagyok vele,inkább ne szülessen erre a világra, ahol sok a gonoszság, az óvodában, iskolában sokat szemétkednének a gyerekemmel a rosszindulatú osztálytársak,és ez még semmi ahhoz képest hogy az életben,munkahelyeken mit kapna.Nem is értem miért olyan nagy öröm ha megszületik egy baba erre a világra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!