Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért lett ekkora hír az,...

Miért lett ekkora hír az, hogy a 25 éves nő a vonat elé ugrott?

Figyelt kérdés
Tegnap óta szinte már a csapból is ez folyik. Persze sajnálatos dolog, de akkor is miért ennyire fontos?
2023. jan. 31. 12:53
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Szerintem is lapít a dolog. Nekem is van kedvesem és nagyon szeretjük egymást. Mindig azt szoktam mondani annak, aki el van keseredve, hogy legalább addig ki kell tartani, amíg van legalább egyetlen lény, aki számára még fontosak vagyunk. Legyen az ember vagy akár állat. Nekem sincs már szinte senkim, de biztos nem hagynám itt páromat, bármi rossz történne. Ezért furcsa, hogy ez a lány megtette mégis. Akkor mégse lehetett olyan erős a kötődés köztük.
2023. jan. 31. 14:07
 12/25 anonim ***** válasza:
82%
Mert a fiatal nők előtt hever a világ!
2023. jan. 31. 15:23
 13/25 Hans Pötterman ***** válasza:
70%
Clickbait,semmi más
2023. jan. 31. 16:25
 14/25 anonim ***** válasza:
92%

Nem csak Magyarországon ez a helyzet. Az újságírók, szerkesztők úgy vannak vele, hogy szép és fiatallal jobban el lehet adni mindent.

Az, hogy "X.Y. óvónő a vonat elé ugrott" - hát vagy rákattint valaki a cikkre, vagy nem. De ha azt írják, hogy "X.Y. 24 éves, modellszépségű óvónő" - akkor látványosan megugrik a kattintások száma, mert felkelti az emberek érdeklődését. Ami persze morbid, de így van.

2023. jan. 31. 16:32
 15/25 anonim ***** válasza:
66%
Azért hír, mert az elmúlt időszakban rendkívül sok volt a vonattal történő autós ütközés-, és/vagy a vonattal elgázolt-/öngyilkosságot elkövető szerencsétlenség. Részben a hírek szerepe a figyelemfelhívás erre a tendenciára, problémára, mert sok hír alján ott van a lelkisegélyszolgálat(ok) elérhetősége, azaz más megoldást is adnak, ami pozitívum így nézve.
2023. jan. 31. 17:32
 16/25 anonim ***** válasza:
60%

Azért lett hír, mert a média ilyen "szenzációkkal" tudja magán tartani a fókuszt, - senki nem foglalkozna azzal, hogy csak szimpla híreket prezentál.

A rendhagyó része pedig az, hogy az emberek túlnyomó hányada a peron felől, álló helyzetében és oldalról szokott vonatra szállni, - nem elölről, miközben a síneken robog.

2023. jan. 31. 17:50
 17/25 A kérdező kommentje:
Szerintem ezzel, hogy ekkora feneket kerítenek a vonat balesetek, valamint a vonat elé ugró öngyilkosok híreiből, így sajnos népszerűvé teszik az effajta öngyilkosságokat. Ez a lány is a halála előtt néhány nappal osztotta meg a facebook oldalán, hogy milyen sokan választják ezt az öngyilkossági formát.
2023. jan. 31. 18:08
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mert szokatlan. Szinte naponta olvasni, hogy egy férfi megöli a feleségét/gyerekeit, és a szemünk se rebben, de ha egy diplomás ügyvédnő nyírná ki a családját, az hír lenne.
2023. febr. 1. 10:39
 19/25 A kérdező kommentje:
Azért ez is mekkora hányás dolog, hogy már természetesnek hat a férfi általi családon belüli gyilkolás.
2023. febr. 2. 09:55
 20/25 anonim ***** válasza:
61%

Én is nagyon sokat szenvedtem,és még fogok is,én azt szoktam mondogatni magamnak hogy:

"Ne legyél öngyilkos, hanem élvezd a szenvedést"

Ezzel a felfogással életben maradt volna.

És a szenvedések közepette néha jó dolgok is vannak váratlanul,mikor nem is számít rá az ember.

2023. márc. 9. 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!