Igen. Az átlagos nők általában azok. A társadalom ilyenné nevelte őket. Ők meg persze magukról nem tudnak gondoskodni. Én egyből kiszűrtem a csajt h nárci, rám nem hatott. Borzalmas volt. Hisztis pitsa.
2023. jan. 31. 13:31
8/34 anonim válasza:
Igen, a barátnőm is az. Mivel vannak jó oldalai is, ezért nagyon szeretem és nem tudom elhagyni. De érzem, hogy tönkre tesz. Rengeteget vagyok depressziós miatta, lelki fájdalmak gyötörnek. Ha érzed már a kapcsolatod elején, hogy a páros nárcisztikus (lányoknak is mondom), még az elején szálljatok ki, mert később nagyon nehéz lesz, vagy teljesen tönkrementek.
2023. jan. 31. 13:32
9/34 anonim válasza:
Hagyni kellene már ezt a nárcisztikus dolgot. Unalmas.
Csak azért, mert nem vagy jó neki, az nem azt jelenti, hogy személyiseégzavaros. Esélyesebb, hogy neked van bajod, ha rögtön rémeket látsz.
Nárcisztikus tendenciái meg mindenkinek vannak; aki rögtön áldozatnak képzeli magát,csak mert valami energiabefektetsés nélkül nem sikerült; annak pláne.
2023. jan. 31. 14:39
10/34 anonim válasza:
"Igen. Az átlagos nők általában azok. A társadalom ilyenné nevelte őket. Ők meg persze magukról nem tudnak gondoskodni. Én egyből kiszűrtem a csajt h nárci, rám nem hatott. Borzalmas volt. Hisztis pitsa."
Ez pl pont nem nárcisztikus. A nárcisztikus az alattomos, és mások érzelmi reakcióiból tartja életben magát.
Itt a 7-es válaszoló tuti nárcisztikus 🤣 Ha melletted mindenkinek valami baja lesz, nem gyanús valami?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!