Egy nárcisztikus tényleg képes így megváltozni?
A nárcisztikus exem még anno velem is szórakozott, meg az előttem lévő exével is. Személyesen is ismertük egymást, de mikor az exével éppen szakítottak, akkor nekem írt, de mikor kibékültek eltűnt. Ezt eljátszotta velem úgy háromszor kb. De aztán végül is csak végleg ott hagyta az exét, és összejött velem.
Érdekes dolgokat mesélt akkor az exéről, hogy milyen őrült volt, és féltékeny volt, már mikor ő csak ránézett egy nőre, rettentően mérges, és féltékeny lett. Meg elmesélte, hogy az exével sokszor nem is tudtak kettesben lenni, mert hogy mindig zavarták őket, remélem nálunk ez nem lesz így.
Próbáltam így cselekedni, aztán még se voltam neki jó. Az exeit is lek@rv@zta, akik ő vele szakítottak, őket főleg.
Aztán ő hagyott ott engem, és fél évvel utánam, összejött egy másik nővel, akit fél éven belül el is vett, mert teherbe esett. Mikor mi együtt voltunk azt mondta, hogy fél év az semmi idő, mással meg ennyi időn belül összeházasodik. Sőt mikor úgy általánosságban kérdeztem a házasságról, úgy tűnt mintha megijedt volna, pedig én nem akartam ilyen hamar házasságot.
Így a közösségi médiában látom, hogy azt a nőt sose vágja át, a 2 év alatt egyszer nem hagyta ott, nem váltak el, semmi, sőt boldog családi képeket raknak ki. Velem mikor együtt volt, és nem szakítottunk is, levette, hogy már velem nincs kapcsolatban.
Azt hittem ezzel a nővel is ugyanúgy szórakozni fog, mint velem tette, de nem.
Te csak a előadást látod, amiben ő a főszereplő a színész a rendező. Egy illúzió, amit látsz. Ez fájdalmas és neked nem tesz jót, hogy nézegeted!
Ami a négy fal között zajlik, a minden napos apró, de annál fájdalmasabb bántásokat, te nem látod, mivel csak és kizárólag a szép, csodálatos, idilli képeket osztja meg. Az új táplálék ugyanúgy meg lesz alázva, le lesz értékelve és csalva lesz gázlángozva 1000x ...de az áldozat türöképességétől függ, hogy meddig bírja a terrort a kontrollt. Van aki 1-2 évig van, aki évtizedekig és betegen leamortizálva, végelgyengülésbe menekül ki egy ilyen kapcsolatból. A leírásodban látszik, hogy kemény legény, mondhatni, az elején elmondta, hogy kellene viselkedned. Te úgy viselkedtél, neki az sem felelt meg. Tudod a nárcisztikusnál NINCS jó opció. Ő provokál, idomít, módszeresen építi le az önbizalmad, az önértékelésed, nap, mint nap ezért nem veszed észre az elején.
Véletlenül se hidd el, hogy a következő hölgynek jó, boldog, kiegyensúlyozott élete lesz. Ez is egy csapda, akár a következő vagy a régi exeknek. Ők a világ legnagyobb szemfényvesztői, ragadozók, aki elhitetik veled, hogy Te nem voltál elég jó, hogy miattad ment tönkre a kapcsolat. És erre ott a bizonyíték, mással sikerült, ami veled nem. Ezt nehogy! Ezt nem szabad elhinni, mert újra pocsékul fogod érezni magad. Ha ajálhatok valami jó segítséget, youtube Nárcisztikus Mozaikok csatorna.
Utolsó vagyok..ezek valójában nem tudnak szeretni..nekem is mondta de ha szeretett volna akkor nem megy bele rögtön másik kapcsolatba..neki az kellett amíg velem volt..hogy kapjon figyelmet
..szexet..nem engem szeretett hanem amit tőlem kapott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!