Melyik utat válasszam?
A feleségemmel 5 éve vagyunk együtt, gyermeket szeretne - én nem... Ketyeg a biológiai órája és választás elé állított. Én viszont élni szeretnék, ahogy eddig is, utazgatni, kalandozni a világ különböző pontjain, nem törődve mit hoz a holnap (úgy vélem sosem növöm ezt ki 36F). Másrészt ő életem párja és örökre bánnám, ha elveszíteném, de ugyanakkor azt is ha nyárspolgárságra kárhoznék.
Mi alapján dönthetnék? Úgy érzem bármit választok, elveszítek valami nagyon fontosat. Egyszerűen tanácstalan vagyok.
10, ki beszél itt szegény áldozatról?
Két ember együtt van, de a jövőt illető szándékaik eltérőek. Egymás áldozatai, ha már muszáj áldozatot keresnünk. És mindketten tehetnek róla, hisz összejöttek és nem egyeztettek rdemlegesen. és akkor már hibásod is van.
Ettől függetlenül a helyzet megan, de nem muszáj úgy végződnie, hogy vesztest meg áldozatot hírdetünk. A párkapcsolatok nem így működnek.
Ki mondta, hogy sjanálni kell bárki tis?
Neked miért vannak ennyire intenzív érzéseid a Kérdező vagy a nője kapcsán?:D
Nézd kérdező, a képlet egyszerű. Mivel választás elé állított, és saját bevallásod szerint még nem szeretnél gyereket, akkor bármennyire is fáj, de el kell engedned.
Nem lehet fél szívvel belevágni a gyerekvállalásba. Vagy nagyon akarod majd te is egyszer, vagy lehet, hogy soha. Ez a jövő dolga, de most fix, hogy nem akarod még.
Szerintem nincs más út.
Az más kérdés, hogy egy nő hogy lesz képes egy átúszni egy jó kapcsolatból egy új kapcsolatba, majd ott is kezdeni mindent előröl, azzal is elvetetni magát, csak a gyerek miatt. Holott ő is téged szeret. De ez női dolog. Én pasiként sose fogom érteni.
Én is elengedtem már nőt emiatt, nagyon szar volt utána, de már van fiatalabb barátnőm, ő sokat segített túllendülni akkor, és nála még nem ketyeg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!