Miért van kevesebb női hajléktalan, mint férfi?
11, ez kissé sarkos volt, de ja:D Ahogy egy ősi mondás tartja: "A férjek fele lehagnyá a feleségét... ha tudná hogyan kell összecsomaolni":D
Mondom ezt férjként. Persze most mentegetőzhetek, hogy én tudom, hogyan kell háztartást vezetni, csak másokon látom (pl apámon, fúúúú az az ember:D) de ezután ki hinné már el?:D
11-es!
Ne magadból indulj ki és ne is a saját apádból! Sok férfi önellátó. Na nem mintha ez olyan nagy dolog lenne.
13, viszont töb férfi nem önellátó, mint nő.
Nem kell minden férfinak életképtelennek lennie ahhoz, hogy kitermeljük azt a párezer hajléktalant ami van. (országszerte asszem 20ezer körülire becsülik). Elég ha ők azok.
14!
Kiszámoltad mennyi nem az?
A hajléktalanság zömében a hajléktalanság vagy a lakás elvesztése miatt alakul ki, te szerencsétlen.
1. Váláskor sok férfi hagyja ott a lakást a volt feleségének és a gyerekének így utcára kerül.
2. Egy nőt nem hagy olyan könnyen a társadalom ennyire lecsúszni... Max. ha lop attól aki befogadja, drogozik, vagy sokszor megcsalja.
3. Ha egy nő utcára kerül sokkal gyorsabban megfagy.
16!
Elírtam: alkoholizmus miatt alakul ki. Mindenben. Semmi köze az önellátás hiányához.
A nőknek jobbak a szociális kapcsolataik. Nem azt mondom, hogy jobb minőségű barátaik vannak, de akik vannak, azok könnyebben befogadják őket, ha épp nincs hova menni, meg előbb kérnek segítséget, míg a férfi, az nem fog, mert büszke.
Illetve sokan empatikusabbak a nőkkel, mint a férfiakkal.
Ami még óriási szerepet játszik, hogy váláskor a nőknek általában all-in van. Leginkább azért, mert ők nyernek felügyeletet a gyerek fölött, és ugye a gyereket védi a törvény, tehát ő marad a lakásban a gyerek(ek)kel, a faszi meg mehet, amerre lát.
Írom mindezt nőként, aki évekig önkénteskedett hajléktalanokkal, rengeteg élettörténetet hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!