Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A Reddit-ről mi a véleményetek?

A Reddit-ről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

A Gyakorikérdések helyett gondolkozom, hogy más oldalon kérdezgessek/informálódjak.

A Reddit-ről hallottam érintőlegesen eddig.

Van itt olyan aki akár magyarul, akár angolul de használja? És mesélne róla röviden? Mennyiben más mint ez az oldal?

2023. jan. 27. 18:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
64%

bírom, hogy levan pontozva a nettó igazság mert valakinek bántja pici libsi lelkét

én már 2x voltam bannolva cigány szó miatt

2023. ápr. 20. 10:20
 22/31 anonim ***** válasza:
43%

"Önmagában azért, mert leírod a cigány szót, sehonnan nem fognak kitiltani."

Próbáld meg leírni a cigány szót pl. egy youtube live chat-be. A kommented még csak megsem jelenik. Teljesen mindegy, hogy milyen mondatkörnyezetben használod.

2023. ápr. 20. 15:24
 23/31 anonim ***** válasza:
43%

#21 Mondja az aki lepontozta azokat akik szerint a reddit okés. Nettó igazság, az... És akkor még itt rí miután ő pontoz le másokat, mert bántja a pici náci szélsőjobber retard lelkecskéjét.

Egyébként nagyon helyes hogy fajgyűlöletért és általános gyűlölködésért kitiltja a reddit a magadféléket! Több ilyen felelősen viselkedő oldal kéne, kevesebb gyűlölet és konteo terjedne máris!

2023. ápr. 20. 16:54
 24/31 anonim ***** válasza:
52%

Nem gyűlölködésről volt szó egyiknél sem te egybites :D

A cigány az egy népcsoport

2023. ápr. 20. 17:22
 25/31 anonim ***** válasza:
52%

semmilyen fajgyűlöletről vagy gyűlölködésről nem volt szó. az olyanok, mint a #23-as 0-24-ben árnyékboxol

a cigány szó ugyanúgy egy népcsoportot jelent, mint pl a csángó, palóc, székely, afroamerikai stb,stb

2023. ápr. 20. 17:37
 26/31 anonim ***** válasza:
41%

Nézz hülyének másokat!

"nettó igazságként" kinyilatkoztatott dolgok amiket érdekes mód mindenhonnan törölnek. "valakinek bántja pici libsi lelkét" szófordulatok, de véletlen se szélsőjobber, az csak a ráadás hogy még azzal jön h a cigány szóért tiltották ki, de véletlen se fajgyűlöletből használta aha, nem arra szoktátok :D Aztán megy a magyarázkodás meg a másokra mutogatás megint, szintén tipik szélsőjobber húzás.

Vicces amikor azok a nácik sírnak a szólásszabadságért és a demokratikus jogaikért mert nem hagyják néhány helyen szabadon gyűlölködni őket. Azok, akik ha hatalomra jutnak általában 1. körben törlik el a demokráciát és szólásszabadságot, mivel alapvetően ellentétes a nézeteikkel. Kicsit visszás ez így szerintem, bár kétségkívül szórakoztató látvány.

2023. ápr. 20. 17:48
 27/31 anonim ***** válasza:
19%
Befejezted a hisztit?
2023. ápr. 20. 18:00
 28/31 anonim ***** válasza:
38%
Mióta a liberálisoknál már Gulyás Marci is gyűlöletkeltő transzfóbnak számít, én már meg se lepődöm, hogy gyakorlatilag minden velük nem 100%-ig egyetértőt a nácikkal raknak egy kategóriába.
2023. ápr. 20. 21:52
 29/31 anonim ***** válasza:
53%

Jobb, mint a GYK, és azbiztos, hogy nem a tipikus magyar nagyszájú netharcos proliknak való.

Az biztos, hogy az angol reddit sokkal hasznosabb ötleteket kaptam, mint itt bármikor is.

2023. dec. 1. 10:29
 30/31 anonim válasza:

Egyszer megkerdeztem, h szerintuk reggel 6 40kor lekapcsol a kozvilagitas Debrecenben ez mennyire megneheziti a latasi viszonyokat, plusz azt, hogy a zebrak miert nincsenek jobban kivilagitva valami franko fennyel leddel: az volt a valasz h mekkora hulye vagyok, videki, biztos a fidSS re szavaztam , jol lehet latni fenyszoroval is a kocsibol stb

.. 😀 nagyon kemeny.

jan. 19. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!