A Reddit-ről mi a véleményetek?
A Gyakorikérdések helyett gondolkozom, hogy más oldalon kérdezgessek/informálódjak.
A Reddit-ről hallottam érintőlegesen eddig.
Van itt olyan aki akár magyarul, akár angolul de használja? És mesélne róla röviden? Mennyiben más mint ez az oldal?
Több szabály van szerintem a legtöbb "topic fórumon" aminek ott subreddit a neve. Tehát egy subredditen belül sem posztolhatsz, kérdezhetsz akármit. Amúgy a magyar Reddit szerintem kritikán aluli (a politikaiak elviselhetőek, néhány angol nyelvűt követek.:)
Nem használnám magánéleti problémák kibeszélésére, nekem valahogy kevésbé tűnik biztonságosnak, mint a Gyakori... de ez csak én vagyok.
Tag vagyok én is VoynaD néven. Tobbnyelvu, ha pl kettos allampolgar vagy, ill. tobb nyelvet ismersz mindenképp ajanlom.
A Reddit Hungary kozosségben inkabb politikai témak vannak, ezért ritkabban irok, ott is inkabb baloldali nézopontuak (én igy vettem észre)
Nekem ez a Gyakori Kérdések portal jobban tetszik.
Szerintem szórakoztatóbb, értelmesebb.
Viszont, hiába anonim, ha rámennek a profilodra, látják, hogy milyen subokban (témakörök alapján alakult csoportok kb) vagy aktív, miket posztoltál, miket kommenteltél. Szóval minden nyilvános, ha nem vagy óvatos, simán tudnak rólad profilt alkotni.
8-as, igen, egyetértek teljes mértékben, én ugyanezt próbáltam megfogalmazni.
Ha valami magánéleti szarságra kérek tanácsot, arra mindig dropaway felhasználókat csinálok, ez viszont jó, úgy tudom, a gyakori nem enged egy IP címről több felhasználót, ők meg de, és vagyunk páran, akik nem akarunk VPN-el baszakodni egy ilyen miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!