Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másokat ez hogy-hogy nem...

Másokat ez hogy-hogy nem zavar a tömegközlekedésen csak engem?

Figyelt kérdés
Hogy idegenek bele látnak a telefonomba ha ott telefonozok. Belepillanthatnak, esetleg nézhetik is mögüllem mit csinálok rajta, kileshetnek belőle pl. neveket a Messenger listámból meg elolvashatják az üzenetet amit mondjuk éppen írok valakinek. Ez másokat láthatóan nem zavar csak engem, de hogy-hogy?
2023. jan. 27. 04:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem zavar, mert alap hogy nem nyitok meg privát dolgokat. Felőlem lesse a híroldalt vagy a publikus youtube videót amit épp nézek. 🤷‍♀️
2023. jan. 27. 09:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem a tömött buszon fogom megírni a páromnak hogy mittumonén, de jót fogunk szeretkezni ma éjjel, vagy hogy megint vérzik az aranyerem, meg hasonlók. Görgetem a pinterestet, lementek egy-két ruhát és receptet, akkor max azt hiszi a mellettem ülő hogy rossz ízlésem van, hát istenem :D Vagy ha olyan a téma, hogy mit nézzünk meg este, vagy mi legyen a vacsi, arra visszaírok mert abban semmi olyan nincs. De szerintem ezzel mindenki így van.
2023. jan. 27. 11:07
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, mert olyan leveleket, amikben fontos és szigorúan bizalmas infók vannak, nem szoktam a tömegközlekedésen nézegetni, arra ott van a munkahelyem vagy az otthonom... a többi meg... megmondom őszintén, nem érdekel, ha látja azt valaki, hogy anyukámnak milyen sms-t küldtem meg mit rendeltem az emagon.
2023. jan. 27. 12:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A kutyát se érdekli.

Amúgymeg a pici betűket úgyse tudják messziről elolvasni.

2023. jan. 27. 14:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Sose érdekelt, még ha belelógott a képembe a telefonja, akkor se.
2023. jan. 27. 14:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, szégyentelenül nézek akármit, egyrészt mert a legtöbben úgyis a saját telefonjukon csinálják ugyanezt és azzal vannak elfoglalva, másrészt meg egy rakás idegen, ki nem szarja le, mit gondolnak rólam az alapján, hogy mit nézegetek.
2023. jan. 28. 06:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Engem sem zavar. Bár azt hozzá kell tenni, hogy bizalmasabb, hivatalos üzeneteket, emaileket nem tömegközlekedésen fogok megnyitni, olvasni, megválaszolni. Buszon általában telefonra letöltött könyveket olvasok, azt nem érdekel, ha nézik, úgysem magyarul van és gyorsan olvasok :D
2023. jan. 29. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!