Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tudjuk megakadályozni a...

Hogy tudjuk megakadályozni a Great Reset-et?

Figyelt kérdés

Mit tudunk tenni, hogy megőrizzük az anyagi javainkat, az egészségünket, a szabadságunkat és az emberi mivoltunkat?

Nagyon kevés az idő 2030-ig, és már bőven belelendültek, hogy teljesen tönkretegyenek minket.

Sokunkat már így is tönkretettek a covid intézkedések, a vakcinák, a háború és az infláció, de ez még csak a kezdet, a java még hátra van. Jön a következő pandémia, újabb génterápiás vakcinák, kisemmizés...

2023. jan. 26. 18:09
 81/94 anonim ***** válasza:
0%
Ha érdekelni fog a téma, akkor magadtól megkeresed a forrásokat. A sült galamb effektus nem az igazi motiváció.
2023. jan. 27. 14:43
 82/94 anonim ***** válasza:
81%
Na, 81es, látod? Te is csak egy vagy azok közül akik beszélnek valamiről, mondogatják, hogy nekik mekkora tudásuk van, de végül szart sem képes felmutatni, ha szükség lenne rá.
2023. jan. 27. 14:44
 83/94 anonim ***** válasza:
6%

Nem én az vagyok, aki többször leírta, hogy az idő majd megadja a választ. Nincs kényszerem bárkinek valaszokat adni. Ha késztetést érzel, majd megkeresed a választ, arra ami nem hagy nyugodni.

Azokkal szívesen beszélek, aki ott tart ahol en kb. De neked megadom az időt, hogy magad találd meg a motivaciodat. Nem az én dolgom.

2023. jan. 27. 14:48
 84/94 anonim ***** válasza:
46%

#75 Előtted az internet tárháza, van egy csomó hivatalos forrás, angolul meg pláne. Én direkt feliratosakat szoktam linkelni, hogy mindenki értse, miről van szó. De itt van pl a 2015-ös, 7 órás, Új világrend nemzetközi konferencia egy részlete is, a volt maláj miniszterelnök beszédével. Fent van az egész is, ha eredetiben szeretnéd megnézni, felirat nélkül. Annyit még hozzáteszek, hogy itt kicsit valóban el van cseszve a magyar felirat, mert olyan, mintha ő is ezt akarná, pedig ellene volt.

[link]

2023. jan. 27. 14:54
 85/94 anonim ***** válasza:
72%

Azaz nesze semmi, fogd meg jól.

"majd kiderül". Jah. Bár egyesek szerint épp kiteljesedik a nagy terv, mások szerint meg pont, hogy épp elbukik, szóval még nektek sem egyértelmű, hog ymivan. Én meg csak simán támaszkodjak az internet végtelenül hiteles forrásaira.

Ha tényleg fontos lenne neked ez az ügy és tényleg lenne róla tudásod, tennél azért, hogy az érdeklődöket a megfelelő irányba indítsd. Az, hogy "majd kiderül" meg "keresgélj, majd találsz valamit" nem épp ezt szolgálják:D

Aztán csodálkoztok, hogy az emberek helyettetek inkább azoknak hisz, akik képesek állításokat, konkrétumokat, célokat, terveket megfogalmazni. ... Legközelebb ha olyannal találkozol aki nem hisz neked gondolj arra, hogy te is tehetsz arról, hogy az emberek kinevetnek ezért az egészért. Mert semmit nem tettél ellene, csak pökhendi módon ültél a képzelt magas lovon és bizonygattad, hogy mindneki hülye aki nem ért veled egyet, pedig azt sem voltál képes kifejteni mi az amiben egyet kéne érteni:D

2023. jan. 27. 14:59
 86/94 anonim ***** válasza:
0%
Már csak trollkodsz.
2023. jan. 27. 15:01
 87/94 anonim ***** válasza:
59%

Btw, Torockai hatására elkezdtem Hararit olvasni. Toró úgy állítja be őt, mint a great reset nagymestereként, a nagy tanítóként aki megszabja az egészet, leírja, hogy milyennek kellene lennie a világnak, instrukciókat ad a vezetknek stb...

Hát kb annyira tanít és instruál, mint a Black Mirror sorozat. Lefest egy disztopikus jövőt, hog ymi vár ránk, ha nem vltoztatunk.

Ez pont, hogy figyelmeztet a problémákra. Toró vag ynem olvasta a könyvet, vagy funkcionális analfabéta.

2023. jan. 27. 15:08
 88/94 anonim ***** válasza:
54%

#84-es vagyok. Ne kavarjátok már a szart légyszíves, ha nekem írnak, ne más válaszoljon már helyettem..

#85 Te meg mit hisztizel? 🤨

Amúgy itt van még 2 alap dokumentumfilm, ezeket kötelező megnézni, ha valaki érteni akarja a dolgot, pláne az elsőt. Ezek is magyar feliratosak, de angolul beszélnek benne. Marc Van Ranst előadása, hogy épül fel a világ, mik történtek a covid alatt, Schwab és Harari beszédei, előadásai...

[link]

[link]

2023. jan. 27. 15:09
 89/94 anonim ***** válasza:
57%

Tipik konteós ködösítés. 🤡

2023. jan. 27. 15:10
 90/94 anonim ***** válasza:
9%

Csak a black mirror egy sorozat -gondolom- (nem nézek ilyen netflix, hbo szennyeket) Ez meg a valóság.

És nem véletlenül, hogy a tv, media, mozi ilyeneket szajkóz, előkondicinálás, reakció teszt, social engineering, agymosás.

Az ilyen haririk meg ideiglenes cserélhető véres szájú senkik. Schwab alatt, de Schwab felett van kissinger, felette meg a R&R.

2023. jan. 27. 15:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!