Hogy tudjuk megakadályozni a Great Reset-et?
Mit tudunk tenni, hogy megőrizzük az anyagi javainkat, az egészségünket, a szabadságunkat és az emberi mivoltunkat?
Nagyon kevés az idő 2030-ig, és már bőven belelendültek, hogy teljesen tönkretegyenek minket.
Sokunkat már így is tönkretettek a covid intézkedések, a vakcinák, a háború és az infláció, de ez még csak a kezdet, a java még hátra van. Jön a következő pandémia, újabb génterápiás vakcinák, kisemmizés...
Milyen uszítás? Ezt biztos nekem szántad? Sajnos félkövér betűket nem enged az oldal, a hangsúlyozás egyetlen módja a nagybetű.
Honnan veszed, hogy meg voltam félemlítve? :D
Hát…. Kivéve aki külföldre akart menni, akinek a munkájához kellett, akinek volt esetleg veszélyeztetett személy a közelében*, aki amúgy is be szokta adatni az ajánlott oltásokat stb stb….
Voltam covidos oltatlanul, pár nap nátha volt (kiegészítve néhány szokatlan tünettel), szóval akkor se féltem ha még 80x írod le. 😊
(*: igen, tisztában vagyok vele hogy semmilyen oltás nem akadályozza meg teljesen a vírusok átadását, de bizonyos kutatások alapján az esélyeket csökkenteni képes volt, ez releváns lehet azoknak akiknek erősen veszélyeztetett hozzátartozójuk van.)
#44 te nem hiszel benne, de arra buzdítasz, hogy TENNI KELL ellene. Ennél egyszerűbben mit szeretnél? Más *@szával vernéd a csalánt?
A kritikus gondolkodású (WEF ellenes) emberek nagy része itt ebben a topikbam az én olvasatomban nem akar tenni semmi fizikálisat, a WEF alkalmatlan a saját tervei sikerre vitelére, A fizikális ellenállás, tüntetés mára már elavult módszernek tűnik. Nem rettegünk, csak tudatában vagyunk az események hátterének, okainak. Ezt a WEF el is mondja maga. Schwabnak van is egy könyve Great Reset cimmmel.
Most komolyan, te miről beszélsz?? Nem azt írtam hogy szerintem tenni kell ellene, hanem hogy a kérdés az hogy mit kellene tenni……????
Engem aztán nem érdekel se a wef se néhány vén szivar akit gonosznak kiátanak ki a neten, eszem ágában sincs ezek miatt kapálózni, de ha az oldal tetejére görgetsz akkor láthatod hogy ez a kérdés arról szól hogy mit lehet tenni…
Kérlek, nyugodj meg; neked nincs mit ellene.
Számodra nem is létezik a jelenség, sem Schwab, sem a könyve, sem a davosi korábbi előadások... tehát nem letező dolog ellen nem létező a teendő sem.
Remélem sikerül ellazulnod kicsit
Inkább tanulj meg szöveget értelmezni, mielőtt másokat nyugtatgatni kezdenél. 😆
(Amúgy senki nem írta, hogy “nem létezik” Schwab, nem tudom honnan szedsz ennyi ökörséget)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!