Nekem sok testvérem van, de tudom hogy ebben a túlnépesedő világban az a szülő tesz a legjobbat a társadalmunkkal aki csak 1-2 gyereket vállal.
Akik egyet sem vagy sokat, azok rosszul teszik.
A gazdagságra is ezt mondanám: akiknek nem elég a sok pénz azok is kártékonyak, de aki egészséges és csak segélyből él az is kártékony a társadalmunkra nézve!
Sajnos nekem nem olyan a munkám ami nélkülözhetetlen lenne, de szoktam önkénteskedni ami azért hasznos, sok öreg és szegény gyerek életét szebbé lehet tenni minimális erőfeszítéssel.
2023. jan. 26. 08:05
13/65 anonim válasza:
Szerintem elég nehéz hasznosnak lenni egy ilyen társadalomnak. Még kb a kutatók is sokszor több kárt csinálnak mint hasznot. Én mint szellemi fölénnyel rendelkező, teljesen haszontalannak érzem magam. Mint a fizika tanár az újszülöttek közt. Tök jó, hogy felnőtt vagy, de mikor fogsz fizikát tanitani? :D Soha. :D
2023. jan. 26. 08:48
14/65 anonim válasza:
Én tudom, hogy életben fogok maradni még jó ideig. :) Nem számit másokkal mi történik. Fontos feladatom lesz valószinűleg, bár nem tudom mi és hogyan. Nem is érdekel.
2023. jan. 26. 08:49
15/65 anonim válasza:
Akik számítanak nekem, azoknak hasznos vagyok. A társadalomnak haszontalan. Mondjuk ennek a társadalomnak, és a benne élőknek nem is akarok hasznos lenni.
2023. jan. 26. 09:02
16/65 anonim válasza:
Csak halkan jegyzem meg, hogy a reprodukciós ráta 2.0-n tartása hasznos lenne a társadalom szempontjából, így aki kevesebb vagy több gyereket vállal 2-nél, az vagy az elöregedés, vagy a túlnépesedés mellett teszi le a voksát. Szóval társadalmi szempontból a 2gyerekesek a hasznosak.
Ez az "emberek 10%-át hagjyák életben" marhaságra meg nem vagoyk hajlandó reagálni amíg nincs erre valami konkrét és hiteles forrás.
2023. jan. 26. 10:57
17/65 anonim válasza:
Biztos,mert nem holtakoztam.
2023. jan. 26. 19:39
18/65 anonim válasza:
16,de,majd neked előre bejelentik,hogy,ki fognak nyírni,te észlény...
Bár,vannak célzások,de úgysem veszitek észre őket.
2023. jan. 26. 19:42
19/65 anonim válasza:
Nem, de te biztos abba a százalékba tartozol, akikre ráférne egy pszichiáter, mert agyukra ment a konteózgatás.
2023. jan. 27. 07:36
20/65 anonim válasza:
"Mert aki meg akarja tartani életét, elveszti azt..." (Lukács 9:24)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!