Gondoltál már rá, hogy akár egy kollegád, ismerősöd lehet gyilkos? (Reszletek lent)
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a kriminalisztika,sokat olvastam az ismert 1990-es Békés megyei brutális testvérgyilkosságról is. Aki kicsit is keres a neten megtalálja a teljes nevét a hapsinak, aki akkor 15 eves volt, 6.5 évet kapott, tehát már 1996-ban kijött. Beütve a nevét facebookon ki is ad egy ilyen nevűt, biztosra veszem hogy ő az, mivel ritka név, illetve látszik hogy Békés/Csongrád megyében mozog mai napig és egyszer googleben megtaláltam valami versenyre való nevezését is ahol láttam hogy 1975ös, tehát a kora is stimmel, stílusra is látszik mai napig is, hogy metált hallgat stb, ugye metál zenekarban játszott...Így kb biztosra veszem, hogy ő az. Ahogy látom felesége is volt, vannak gyerekei...egy olyan ember aki le írni se merem mit tesz a hugaval hogy nehogy töröljék a kérdést csak így élhet szaporodhat dolgozhat szabadon? És a körülötte élők lehet azt sem tudják ki ő. Ki tudja a volt felesége (ha jól láttam elvált) tudta e mikor hozzáment. Az ilyenek tetteit igenis egy munkahelyen is el kellene mondani a kollegáknak is mikor pl kezd egy új munkahelyen, hogy tudják kivel lesznek "összezárva" . Szerintetek ez így normális, hogy élhetnek az ilyen emberek szabadon ha leülték a kiszabottat?2023. jan. 24. 23:34
11/17 anonim válasza:
Közben megtaláltam a nevét, ha minden igaz. Azóta már egyetemet is végzett..? Nem semmi..
12/17 A kérdező kommentje:
Igen, én is azt néztem, normális munkahelye is van.
2023. jan. 25. 18:18
13/17 anonim válasza:
Már megfordult a fejemben, de szerintem még nem volt ilyen. Legalábbis nincs tudomásom róla.
Nagyon para belegondolni. De elég jók az antennáim, szerintem megérezném, hogy nagy gáz van az illetővel.
14/17 Metionin válasza:
De várjatok, ez az a bizonyos "sátánistás gyilkosság"? Mezőkovácsháza, azt hiszem, a gyerek meg felírta a falra vérrel, hogy sátán? Valami zenekar is csinált erről klipet, én onnan tudok az esetről (90-ben még épphogy megszülettem).
15/17 anonim válasza:
Békés megyei vagyok, tizenéves voltam 90-ben és nem hallottam az esetről. Most olvasombelőször. Félelmetes nagyon. Ma sem fogok aludni.
16/17 A kérdező kommentje:
Igen, 14, ez az.
2023. jan. 25. 22:34
17/17 anonim válasza:
Biztos, hogy ő az, én is megnéztem Facebookon, és likeolgatta a képeit Farkas Zoli, aki az Ektomorf zenekarban zenél és szintén mezőkovácsházi, és egyidősek is, ahogy most rákerestem az esetre írnak is róla, hogy ismerték egymást. Régen hallottam erről az esetről amúgy már. Nagyon morbid tényleg, hogy csak úgy éli világát. Vajon szimplám megváltozott? Vagy mi? Ő maga is tud ezzel élni csak úgy? Ahogy láttam Facebookon van neki bejelölve még egy testvér. A család is tartja vele a kapcsolatot? Fura egy família lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!