Fiúk, férfiak! Milyen gyakran borotválkoztok? (arc)
Figyelt kérdés
Leginkább az érdekelne, hogy hétvégén is vagy pénteken mar hagyjátok és majd legközelebb csak vasárnap? Kinek hogy néz ki a rutinja?2023. jan. 24. 15:19
3/20 anonim válasza:
Nem viszem túlzásba. Hétfő reggel, szerda reggel (H-P dolgozom), osszák be. :)
5/20 anonim válasza:
Hetente, általában vasárnap, kivétel, ha van valami olyan program vagy csak kedvem van lekapni csütörtökön is.
7/20 anonim válasza:
2es vagyok
1es, 4es, 5ös, megkérdezhetem, hogy ez miért van így?
Mármin... én nem borotválkozom, mert szakállam van. Amíg nem volt szakállam, max 2naponta borotávlkoztam, hisz ha kopasz arcot akarok, nem haghyatom elbrostásodni mert az igénytelenül néz ki.
De ezek szerint ti a hét elején simabőrűek, hétvégén meg borostások vagytok? MIért van ez?
8/20 A kérdező kommentje:
Igaz, ez fura.
2023. jan. 24. 15:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!