Miért hiszi sok 164 centis lány, hogy ő kicsi?
Figyelt kérdés
Több 164 körüli lánytól hallottam, hogy ő pici, pedig ez az átlagmagasság.2023. jan. 24. 13:50
1/11 anonim válasza:
Akkor inkább ne menjünk bele a férfiak átlag péniszméretébe :D Egyébként lehet 164cm az átlag, ettől függően picinek tűnik, de cuki... nem, nem akarok elkanyarodni a péniszméret felé :D
3/11 anonim válasza:
Teljesen átlagos.
Csak vannak olyan lányok akik szeretnek azzal kérkedni hogy ők picik, mert akkor rögtön a férfiagy arra kapcsol hogy az milyen cuki és ártatlan, és vonzóbb lesz a szemükben.
5/11 anonim válasza:
Mert ha rátekintenek az emberhalmazra, aminek a 170-180 centis férfiak is a részei, akkor azok mellett, meg a magas lányok mellett tényleg kicsinek érezhetik magukat.
6/11 anonim válasza:
Lehet magas emberekkel vannak körülvéve, statisztikákat meg nem nézegetnek a témában. Nálunk a 33 fős osztályban én vagyok a legalacsonyabb, a fiúk többségének max vállig érek, szóval ha nem néztem volna utána és tudtam volna meg hogy a magasságom (164 cm) teljesen átlagos, én is élhetnék abban a hitben, hogy alacsony vagyok.
7/11 anonim válasza:
Az szerintem is átlag magasság. Én 157 centivel pici vagyok, de ismerek nálam alacsonyabbakat is :D
8/11 anonim válasza:
Ez átlag? Akkor csak az én környékemen minden csaj 170 (+1-2 cm)?
9/11 anonim válasza:
Egy mai nő átlagban már simán 170 centi felett van, alatta alacsonynak számít. Ez van, egyre magasabb mindenki.
A középkorban még nagyon kicsi emberek éltek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!