Nekem már soha nem lesz egy átlagos helyes okos lány?
Nem, semmi probléma nincs velem, viszonylag sokat reflektálok a dolgaimra barátokkal, exekkel (akik szerintem normális, imádnivaló lányok, és ismernek), pszichológussal, stb. Két céget vezetek, egyetemeken tanítok, lakásom van, befektetéseim, bejártam a fél világot (szó szerint) 30 éves koromra, szerintem elég stabilan állok a lábamon, és kb bármi jóra és előremutatóra nyitott vagyok. De nincs kivel. Hónapokig aktívan kerestem otthon. Az, hogy 20ból 19 lány a társkeresőkön egyetlen egyszer sem válaszol valakinek akivel ő tevőlegesen matchelt, vagy csak egy-egy szót képes kinyögni, elég siralmas, és semmi köze nincs hozzám. Mások tapasztalata ugyanez. Szóval már külföldön keresem (és találom) a partnerem, első héten négy lánnyal volt ledumálva tali, a magyar csajok meg lehúzhatják magukat a klotyóba, ahová valók. Eszembe jut a felmérés, ami alapján a lányok a férfiak 93%-át átlag alattinak értékelték. Röhej. Evolúciós zsákutca.
Nyilván akinek nem inge, ne vegye magára. De ha csak egy embert kighostoltál életedben, vagy social mediában story-kurválkodsz miközben valaki várja hogy visszaírj, klotyesz. Annyira elszálltak a magyar csajok a közösségi médiától, hogy teljesen elfelejtették már a talaj érzését is. A biológiai óra meg leketyeg ám 25 éves kor után elég hamar, és jön e kemény földbe csapódás, mert a belső értékekkel kellene elérni valamit, ami pedig nincs sok. Én meguntam, hogy hálóval várjam a kiégett becsapódó, üres ribiket, pedig nagyjából ez a magyar dating kultúra. Elszállás és roncsként becsapódás.
21 de, nagyon is komoly problémák vannak nálad a toronyban. Volt pár rossz tapasztalatod és ezért szidsz több millió magyar lányt, nőt. A társkereső oldalaktól nem is értem, hogy mit vársz. Jaj, megvan. Az offline életben nem lennél képes ismerkedni.
Tudod az azert eléggé érdekes, hogy te 20 match miatt le degradálsz egy egész nemzetnyi nőt azért, mert nem farokkal született, én pedig több száz olyan lányt ismerek, akik nem öltözködnek kihívóan, nem viselkednek megbotránkoztató módon, hűségesek a párjukhoz, intelligensek, lehet velük beszélgetni, érdeklődők.... Sosem voltam olyan hű de jó matekból, de azért a közel 300 normális mégiscsak több, mint a te 20 matched, amivel annyira teszed magad. Képzeld, én voltam már fent tinderen kiváncsiságból...egy-két jó kép, 32 match, és ebből 30 egyből úgy kezdte, hogy van e kedvem sexchatelni, vagy pucér fotókat küldeni, azt írtam, hogy nem, erre le lettem prűd pics@zva, mégsem mondom azt, hogy az összes férfi egy szexista barom, és Magyarországon csak undorító kanos állatok vannak.
Biológiai óra....mert neked a nő egyet jelent a gyerek szüléssel? Csak mert ha igen, akkor keress fel valami jó pszichiátert. Nők vagyunk, nem pedig egy lyuk a párnádba, amibe ha bele dugod a 🍆 9 hónap múlva jön ki a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!