Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nekem már soha nem lesz egy...

Nekem már soha nem lesz egy átlagos helyes okos lány?

Figyelt kérdés
25F

2023. jan. 23. 21:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
98%

9 én is Magyarországon élő lány vagyok, párkapcsolatban is voltam, nem kevés ideig. Az akkori párom például nem egészen felel meg a mai férfi szépségideálnak, nem gazdag, egy majdnem 1 éves kapcsolat alatt összesen nem költöttünk 10 ezer forintot úgy, hogy ebben az én költségeim ís benne voltak.

Attól, hogy volt egy-két xar élményed, vannak normális lányok Magyarországon, csak ahelyett, hogy energiát fektetnél abba, hogy keress hozzád illőt, inkább rámondod az összes Magyar lányra, hogy nem érnek semmit, csak azért, mert lusta vagy.

2023. jan. 23. 22:39
 12/24 anonim ***** válasza:
12 ezt most kinek szántad amúgy?
2023. jan. 23. 23:04
 13/24 anonim ***** válasza:
8%
Olvasom itt az első hozzászólásokat. Nem tartom magam lúzernek, több tucat lánnyal volt csak szexualitáson alapuló kapcsolatom, de volt 7 éves párkapcsolatom is, cégeim vannak, akadémikus vagyok, évi 20 millió feletti nettó bevétel... de a magyar lányokkal tényleg iszonyat el van csúszva valami. Csak példaként, október óta vagyok szingli, 2 hónap alatt a közismert huzogatós appon lett kb 20 matchem, abból 16 egyetlen egyszer sem válaszolt, 3 alkalmatlan volt kommunikációra, 1 pedig eljött randira de olyan részegre itta magát hogy lehányt méterekre a lakásomtól. LOL. Ezzel szemben kiküldetés miatt külföldre költöztem, napok alatt 190 match (azóta nem húzogatok), és kb minden napra lehetne egy randim normális, jófej lányokkal, de a második után nem volt szükség többre, mert vele elég jó a vibe. Én komolyan nem tudom mi a tököm ütött a magyar csajokba, de a néplélek kedvéért remélem hamar a fejükhöz kapnak. Na lehet incelezni. Akkor is jól esett kiírni magamból. :D
2023. jan. 24. 02:35
 14/24 anonim ***** válasza:
80%

14 nem hazudtam. Csak max neked nem tetszik, hogy igenis vannak normális magyar lányok. Nem vagyok sem aranyásó, sem felszínes, sem gonosz, hazug pedig főleg nem.

15 nem, nincsen elcsúszva semmi, csak....hogy mondjam...

A normális lányok általában nem éppen a tinderen, vagy más randi appokon vannak, hanem a való életben.

Az, hogy annyi matched volt, nem azt jelenti, hogy mindegyikkel normális randid lehetett volna.

A magyar lányok nagyon nagy részével semmi baj nincsen, csak xar helyen kerestél, öregem. Nem incel vagy, hanem sokan idióta, talán ezért nem randiztak veled...tudod nem kéne mindig hárítani.

2023. jan. 24. 07:21
 15/24 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom.
2023. jan. 24. 07:29
 16/24 anonim ***** válasza:
91%

Fú, milyen indulatok vannak itt:D

Nemtom, nyilván nekem is volt negatív élményem lányokkal... d epozitív is. Magyarokkal, külföldiekkel egyaránt.

Külföldivel persze izgibb, mert "egzotikus" de legalábbis ott van az ismeretlenség vonzalma, plusz az ideiglenesen jelen lévők a legjobbak egyéjszakásra, mert aztán nem fogsz később összefutni velük az utcán.

ha meg tartósabban mész ki, akkor van egy olyan szűrőd, hogy csak azokkal tudsz szóba állni, akik hajlandóak migránsokkal szóba állni. A maga módján ez egy jó szűrő.

De azt állítani, hogy a magyar nők ilyenek vagy olyanok lennének, az bullshit. Meghatároz a közeged, de nem ország szinten.

2023. jan. 24. 10:09
 17/24 anonim ***** válasza:
17%

Érdekes, más országokban tele vannak normális lányokkal az ilyen appok. Én sem hinném el, hogy ha nem tapasztaltam volna az iszonyatosan éles kontrasztot. A magyar lányok többsége vagy céltalan, vagy öncélú. Utóbbi azért megy fel ilyen appokra, hogy egoboostot kapjon és szopassa a fiúkat akik csaholnak. Előbbi meg azt se tudja mit akar az élettől meg úgy semmitől. Vegetáló nyáladzás. Én tényleg hihetetlen lúzernek tartom a magyar lányok többségét, annak ellenére hogy nagyon jófej, imádnivaló barátnőim voltak (7 és 3 éves kapcsolat is), és több tucat alkalmi kapcsolatom is, tehát nem vagyok incel, sem lúzer, mégis azt gondolom hogy a 95% attitűdje vállalhatatlan, mert a skála az ostoba unalmastól az ostoba hazugig terjed a mai felhozatalban, és semmi önreflexió, self-awareness, vagy valódi érték nem csillan meg. Voltam elég randin az elmúlt 2 hónapban, hogy teljesen gyászoljam ezt, szóval az egyik cégemmel behúztam egy külföldi nagy projektet, és ki is költöztem, konkrétan ismerkedési céllal vezérelve, mert elég volt a magyar picsuszokból. Burn in the hell of mediocrity.

2023. jan. 24. 15:02
 18/24 anonim ***** válasza:
(Előző a #14-nek ment)
2023. jan. 24. 15:03
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

#14 A normális magyar lányok kb. olyanok mint a yeti vagy a tisztességes politikus. Sokan állítják hogy léteznek, de még senki se látta őket.

Viccet félretéve, aranyos az a téveszme hogy aki kimondja az igazságot a magyar csajokról az tuti vagy incel vagy tinder-huszár.

Hadd segítsek: eddig 1-2 kivétellel CSAK élőben próbálkoztam, olyan lányoknál akik ránézésre normálisnak tűntek. Sőt, még csak azt se lehet mondani hogy idegenek voltak, volt olyan aki 4 évig volt osztálytársam, mással egyetemre jártam együtt, és még sorolhatnám.

Eggyel sem tudtam még csak találkozni sem, mert mind vagy ignorált, vagy kibújt a szög a zsákból hogy milyen kétszínű, gonosz, felszínes. Nem volt kivétel. Még egyszer hangsúlyozom, nem egy és nem két lánynál próbálkoztam.

Egyetlen egy volt akivel neten el tudtam pár hétig dumálni, csak neki meg kiderült hogy már nem csak hogy palija van de gyereket is vár. Nyilván, hogy másképp. A többi csak szimplán kihasznált, megalázott, ghostingolt vagy átvert. Felejtsük már el a magyar lányokat. Sátántól való az összes.

2023. jan. 24. 15:09
 20/24 anonim ***** válasza:
94%

17 abba nem gondolsz bele, hogy nem a lányokkal van a hiba, hanem veled? Mert az alapján, ahogy beszélsz rólunk, magyar, lányokról....a normálisak a közeledbe se mennének.

19 akkor ilyen alapon tobb megalodon él Magyarországon, mint normális fiú. Ugye, hogy fordított helyzetben már nem tetszik?

Azért, mert volt pár xar kapcsolatod, nem kell leírni egyből több millió magyar lányt, nőt.

Nos az utolsó mondatodra csak annyit reagálnék, hogy téged is egy nő szült....

2023. jan. 24. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!