Nem jól kinéző férfiak, ti irigyek vagytok a jóképű férfiakra?
Én jóképű és magas vagyok, viszont nem vagyok az a szemétkedős, menőzős, dominálós típus. Inkább barátkozós, kedves. Sajnos így is észrevettem vagy visszahallottam az évek alatt, hogy voltak olyan csúnya srácok a környezetemben, akik nem kedveltek vagy irigyek voltak rám. Pl. az exbarátnőmnek volt egy kövér fiú barátja, akivel mindig kedves voltam, ő is jófejnek tűnt velem, aztán a barátnőmtől hallottam vissza, hogy amúgy rohadtul nem kedvel, csak megjátssza, mert tetszettem a társaságban egy olyan lánynak is, aki neki tetszett. Ez eléggé szíven ütött, mert elmondhatta volna őszintén, hogy nem kedvel.
Azt tudni kell rólam, hogy jól nézek ki, de én is 21 éves koromig szűz voltam, mert elég rossz gyerekkorom volt sajnos családi okokból. Velem is tizenévesen rengetegszer megesett, hogy sírtam egyedül a szobámban, amiért azt éreztem senki nem szeret, meg elég sok hasonló ilyet átéltem, csak épp nem a külsőm miatt. A blackpillről, incelekről is sokat olvastam egy időben, nem tudom ezeket ismeri-e itt valaki. Szóval én is hordozok magamban lelki sebeket és sajnos a gyerekkoromból, amik elég nagy hatással voltak a személyiségemre és a felnőtt életemre. Ezért ezt nem tudom máshogy mondani, sokszor együtt szoktam érezni a nem vonzó emberekkel, mert magam is éltem át hasonlót csak más okokból.
(10/6-10/7 vagyok)
Ha valóban nagyon jóképű, akkor nagyban függ attól, hogy milyen fajta jóképű arca van, mennyire sportos a teste és mivel foglalkozik.
Több féle módon lehet valaki jóképű, pl van akinek a nagyon férfias arcú csávók jönnek be, pláne valami nagyobb borostával ami nyílván formára van igazítva. De vannak akiknek a fiatalos/"baba arcú" férfiak tetszenek. Meg még lehetne folytatni a sort:D ha az akivel barátkoznék az nekem arcilag az ellentétem lenne, akkor egyáltalán nem érdekelne, mert nincs metszete azoknak a lányoknak, akinek ő és akiknek én tetszenék.
A sportos test is számít, mert legnagyobb tévhit, hogy ha kigyúrod magad az minden csajnak tetszeni fog:D meg itt még megemlíteném, hogy mennyire szőrös a teste neki, pláne a mellkasa, mert ez se tetszik mindenkinek. Tehát ha az a valaki akivel barátkoznék megint csak az én ellentétem, akkor nem zavarna.
Az izmosság a magasságot is befolyásolja amúgy. Ha vékony vagy és magas, akkor persze sok csaj esete vagy nem azt mondom, de nem látszódsz egyszerűen olyan nagynak és megasnak. Tehát nem fog engem érdekelni, hogy hú te 190cm vagy:D
A mivel foglalkozik azért lényeges, mert nem nézek le semmilyen munkát, a munka nem szégyen, de vannak lányok akiknek nagyon bejönnek a tudományosan okos srácok és vannak akiknek az életben okosak, de vannak olyanok akiknek nem kell okosság, csak legyen férfias és érted megint csak sorolhatnám. Na meg a kereset se mindegy, mert ha saját cége lenne annak akivel barátkoznék és havi több milla nettót vinne haza, akkor az zavaró lenne. De ha itt foglalkozásban is eltérőek vagyunk kellően, akkor nem fog érdekelni.
Nem említettem, de azért az se mindegy, hogy introvertált/ambivertált/extrovertált, hogyan viselkedik társaságban és mennyire felszabadult csajok előtt. Pl én nagy dumás srácként tudom, hogy jobban fogok tetszeni azoknak a csajsziknak akiknek ez az esete, hiába néz ki jobban a haverom, de pl teljesen visszahúzódó.
Magyarán arra szeretnék célozni, hogy mindenre van kereslet srácok terén is, nincs olyan, hogy általánosan jóképű srác, így több mindentől függ, hogy mennyire érdekel majd a kinézete. De ha olyan, mint én, csak jobb verzióban, akkor nem barátkoznék vele:D van párom, de zavarna engem.
Amúgy egy példa a jó csávókra, pl általában akinek Thor bejön, annak a mostani pókember színésze nem. Gyengébbek kedvéért leírom megint, hogy ÁLTALÁBAN. Van kivétel, de nagyon jól elkülőníthető itt két nagy csoport.
Nem nézek ki jól, de nincs kisebbségi komplexusom a jobban kinéző pasiktól.
Vannak barátaim, van aki jobban néz ki nálam, van aki kevésbé, van aki sikeresebb nálam nők terén, van aki kevésbé.
Helyén van az önbecsülésem, nem a másik pasinál kell jobb legyek, hanem a nőnél kell elég jó legyek. Az meg megvan, mert az empátiám, humorom és stabilitásom vonzó a nők számára.
Nem nézek ki jól, de attól még vonzó vagyok.
11. Én olyan prettyboyosan vagyok jóképű. Kb mint a fiatal Justin Bieber vagy Zac Efron. Kisfiús arcom van, de jóképű. 5+ évvel szokott mindenki fiatalabbnak nézni a valódi koromnál. Meg még mellé magas is vagyok, 190-200 cm közötti. De aki nők a férfiasan jóképű, veszélyes és agresszív kinézetű, macsós arcú férfiakat keresik, azok engem nem találnak vonzónak.
Gazdasági diplomám van és átlagos alkalmazotti fizetésem kényelmes irodai munkával (bár sokan azt mondanák, hogy átlag feletti a fizum a magyar valósághoz képest).
Nincs kigyúrt testem. 4 éve járok edzőterembe, de nagyon rendszertelenül, pár hónapot járok, aztán pár hónapra abbahagyom. Mellette futok is, az sem az izom épülést segíti. De azért nagyon gyengének, véznának sem tűnök. A majdnem 2 méterhez 90 kiló feletti is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!