Ha valaki jóképű, hogyan kamatoztathatja ezt az adottságát?
Ha klasszikus értelemben kérdezed, akkor bármilyen olyan munka, ahol ez fontosabb az átlagnál. Vendéglátás, értékesítés, ügyfélkezelés stb stb. De akár a szélesebben értelmezett média irányába is el lehet menni. Persze kell hozzá, hogy a szép pofi felett ne legyen levegő az üregben.
(Ja és ha csak anyu mondja, nem vagy jóképű)
Mindenkinek azt mondja az Anyja , hogy jóképű? Egy világ tört össze bennem:D
Amúgy köszi a választ, de úgy értem, hogy a csinos lányok is mindent megkapnak amit akarnak, csak kérniük kell
#2: A lényeg azon van, hogy "ha csak anyu" mondja, pont azért, mert minden szülőnek a saját gyereke a legszebb.
Ja hogy így, ha csak prostituálódni akarsz, akkor persze mehet. Igaz kicsit nehezebb, mert a társadalom még mindig férfiközpontú és általánosan férfiak vannak magasabb pozícióban, mondjuk nem írtad, hogy melyik lyukra játszol:) Na meg a férfiak befolyásolhatók jobban az ellenkező nem által. De nézd meg a Tindersvindler című filmet
Én azt veszem észre, hogy a nők kedvesebbek velem, kb. negyedévente egy rám ír ismerkedés céljából. Viszont a férfiak hátam mögött gyakran kibeszélnek, lenéznek, próbálnak besározni.
Nem anyu mondja rám, hogy jóképű vagyok. Két kezemen nem tudom megszámolni a nők számát, aki ezt mondta rám. Aki meg ismerkedne velem, annál evidens, hogy külsőre bejövök neki.
Viszont kamatoztatni nem tudom, mert évek óta egyedülálló vagyok, és igazàból tudatosan nem is ismerkedem, meg kicsit szerencsétlen is vagyok a “csajozásban”.
Manipulációval.
Nem tudom, hogy szeretnék -e az lenni, mert csak egy hímprosti lennék, akit csak a külseje miatt érdekelnek. Utána megunva eldobnának, mint egy használt rongyot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!