Miért van az, ha valami külső hatás ér, látok valamit, akkor nyugtalan leszek, egyből újságolnám valakinek az információt?
Figyelt kérdés
Mikor vásárolni indultam, hogy gyorsan beszerzem a számomra fontos terméket, akkor az orrom előtt törtek össze majdnem egy rendőrségi autót. A vezető volt a figyelmetlen, aki a másik járművet vezette, igazoltatni is kezdték az illetékesek. Én külsős voltam, de mintha velem történt volna. Miért van ez, miért nem tudok kívülállóként viselkedni?2023. jan. 21. 16:28
1/3 anonim válasza:
A face is ezen alapul. Nyaralások miegyebek. Mindent meg kell osztani.
Ilyenek az emberek.
Semmi nem élmény ha csak egyedül éled át. Egy naplemente se. Ugy érzed másnak is látnia kell másnak is tudnia kell.
2/3 anonim válasza:
Lehet az is, hogy ez ugye feszültséget okoz benned, és csak akkor nyugszol le, ha ventillálhatsz valaki felé.
3/3 anonim válasza:
Nekem is feszültség-, adrenalinlevezetés jutott eszembe, de az is lehet, hogy ilyen helyzetekben nagyon meglepődsz, vagy leblokkolsz először és utána ez a megküzdési technikád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!