Egy kertész szakmunkás mennyi fizetést kap havonta?
Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 08:39
2/17 anonim válasza:
Kertészkedni mindenki tud szóval minimálbért ami nettó 154.900 forint.
3/17 anonim válasza:
Kerteszkedni nem tud mindenki 2-es, es ez kisse lekezelo hozzaszolas volt. Peldaul en sem tudok.
4/17 anonim válasza:
#3 Jó hát a városi panellakók lehet nem tudnak de vidéken, falun élők közül mindenki tud mert megtanulta gyerekkorában. A lényeg, hogy kertészt könnyű találni.
6/17 anonim válasza:
#4: Én falun élek. 1 éve. Gyerekkoromban városban laktam, panelban, ott nem tanultam meg.
7/17 anonim válasza:
Tökmindegy, akkor is minimált keres, nem egy nagy értékteremtő munka.
8/17 anonim válasza:
attól függ...
egy cégnél dolgozik csapatban mint alkalmazott...
vagy szintén alkalmazott de van munkája fusiba is...
vagy egyedül magánba kertészkedik, és mondjuk már van referenciája, van ügyfélköre...
Kereshet 160.000 Ft-ot is de kereshet 500-at is.
9/17 anonim válasza:
És itthon kertészkedek, nincs főnököm, néhány hónap alatt keresek annyit, mint az átlag melós egész évben. És elmondom neked, nagyon sok falusi embernek sincs lövése a kertészkedéshez. Ha lenne, nyilván nem tudnék ezzel ennyit keresni. Ráadásul a legtöbb ember lusta, mint a föld.
10/17 anonim válasza:
#9 Semmi bonyolult nincs abban, hogy elszórod a magokat, meglocsolod aztán megvárod, hogy kinőjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!