Emberek akik Budapest belvárosában nőttek fel, milyen volt? 20F
Én Kispest kertvárosában, Wekerletelepen nőttem fel ami egy elég nyugalmas környék, de közel van a belvároshoz.
Mindig érdekelt maga a belvárosi feeling, hogy milyen ott lakni.
Esetleg olyan fiatalok akik a belvárosban nőttek fel, oda jártak iskolába stb. milyen érzés ott élni hosszútávon? Idővel meguntátok, inkább vágytatok volna egy csendesebb környékre? Mik a negatívumok és pozitívumok?
Vendégségben voltam több napig a Ráday utcában. Éjjel nem tudtam aludni a részeg emberek és buliból hazatérő emberektől. Sírás kiabálás, verekedés, volt, hogy kukákat borogattak. Visszhangzik az egész utca.
Biztos megszokja aki odaszületett. Nem laknék ott.
Nagyon jó :) Hiányzik is a belváros, de nem tudok ott albit megfizetni :D De így is bejutok hamar.
Minden nagyon közel van, mindenhonnan hamar hazaértem. Buliból is, nekem sosem kellett az első buszt megvárnom meg ilyenek, 6-os villamos ment éjjel is, azzal hazamentem bármikor az éjszaka folyamán. A barátaimnak akik messzebb laktak nem mindig volt kedvük sokáig maradni vagy csak összefutni rövid időre, mert nekik ugye hosszú volt az út, ez zavart engem de ma már megértem, mert én is kijjebb költöztem. Még a Wolt meg a Foodpanda előtt elsétáltam a gyorsétterembe és hazavittem a kaját, nem hűlt ki, nem is kellett ugye plusz díjat fizetni és kényelmesen az ágyamban tudtam megenni sorozat nézés közben. Kicsit zajos volt éjszaka de engem legtöbbször nem zavart, de amióta csendesebb környéken lakom elszoktam tőle és amikor a szüleimnél alszom akkor tud zavarni. Én nem egy rossz környéken laktam szerencsére úgyhogy nem is volt veszélyes. Rossz szagot nem éreztem de lehet csak mert hozzá voltam szokva hiszen születésem óta belvárosi voltam.
Egyszóval én imááádom :) Kálvin tér közelében laktam egyébként. Most onnan pár metrómegállónyira lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!