Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mi történhetett...

Szerintetek mi történhetett Döbröntei Màtéval ? Olvastátok a történetét ? Állítólag eltűnését követően ketten is találkoztak vele, az egyik illető mutatott is fényképet neki az anyukájáról. De ez is olyan fura. Miért nem értesítette az anyját ?

Figyelt kérdés
Vagy a rendőrséget és mit keresett nála egy fotó az eltűnt személy anyukájáról ? Ez a sztori is rejtélyes. Egyáltalán hogy szökött el a mentőből a srác , hova lett ?

2023. jan. 18. 22:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ismerem a történetet és gyakran szoktam gondolkodni, mi történhetett vele. Remélem él valahol, de annyira régen veszett nyoma, hogy sajnos fennáll a lehetősége annak is, hogy meghalt.
2023. jan. 19. 12:45
 12/17 anonim válasza:
87%
Volt aki azt írta el akart tünni.Ha el akart tünni,miért hívta fel az anyját hogy anya hajtanak a rendőrök.Miért nem csinálta azt amit az anyja mondott neki.Miért nem szállt taxiba.Az is nagyon érdekes hogy látták a buszon.Ha őt látták miért nem szaladt el,miért állt meg megnézni az édesanyja fényképét.Annak az illetőnek honnan volt fényképe.Azt tudom még elképzelni hogy okos telefonja volt az illetőnek és azon mutatta meg a fényképet.Az illető miért nem értesítette rögtön a rendőrséget.Ha az anyuka hazudik arról hogy jó volt a kapcsolata a fiával,közbe meg a valóság teljesen más.Én azért pár hónap után felhívtam volna és megmondtam volna neki hogy jól vagyok élek,ne kerestess tovább.Oké a hívást be lehet mérni.Telefonálhatott volna utcai fülkéből,vagy vehetett volna egy eldobható mobil telefont.Elutazik valahová,onnan telefonál,utána meg visszamegy a tartózkodási helyére.
2023. júl. 5. 12:56
 13/17 anonim ***** válasza:

12

Mindezt papírok nélkül csak úgy 20 éve...

aug. 21. 02:37
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát nagyon furcsa ügy ez.
aug. 21. 18:21
 15/17 anonim válasza:
Irta valaki, hogy a Mentok begyogyszereztek, lehet megallt a szive. Kezdjuk ott, hogy amilyen autot kuldtek erte harom fos szemelyzet dolgozott, mindenki lat mindent. Ha meghal a mentoben, akkor azt a holttestet az illetekes korhazban at kell adni. Aztan igazsagugyi boncolas stb. Ilyen kapitalis baromsagot regen olvastam, nemelyik valaszolo hasznalhatna az eszet mielott baromsagokat ir! Igen, a mai napig elofordul, hogy kinyitod a mentoauto ajtajat az embernek, mire o kiugrik es elfut.. Plane ha vaj van a fule mogott. Fogalmam sincs mi tortenhetett ezzel a gyerekkel, de nem oltek meg sem a rendorok sem a mentok. Akinek ilyen megfordul a fejeben, keressen fel egy szakembert a sajat es kornyezete erdekeben.
aug. 27. 01:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem drogozott. Elvileg eleve azért hívtak hozzá mentőt, mert a Teve utcánál tombolt és öngyilkossággal fenyegetőzött, ráadásul volt is már rendőrségi ügye rongálás miatt (graffiti, hát azok készítői sem tiszta emberek sokszor). Az sem éppen józan tudatra utal, ahogy az anyjával telefonált, hogy üldözik a rendőrök (na vajon miért, már ha akkor egyáltalán üldözték, nem csak hallucinált) meg mit csináljon és az biztosan jó lesz-e. A mentőből meg simán kiugrik egy kábítószer hatása alatt álló ember, vagy azért, hogy ne bukjon le a kórházban vagy azért, mert ki tudja, milyen paranoid rohamai vannak, miket lát a szertől. Onnantól meg bármi történhetett vele, 2004-ben a kamerák se voltak úgy elterjedve, főleg a tömegközlekedési eszközökön, mint most, az információ sem áramlott olyan gyorsan, hogy másnap már mindenki lássa a képét és esetleg felismerje, azonnal bemérhető okostelefon meg végképp nem volt egy átlagos fiatal zsebében. Bárhova mehetett és hát ahogy ma sem feltétlen kelt nagy feltűnést bizonyos környékeken egy drogos tini, úgy akkor sem…Esélyesen találkozott más emberekkel, csak senki sem gondolta akkor, hogy fontos lenne megjegyeznie egy random kábszeres illetőt, mert keresni fogják. Sajnos szerintem nem él, talán még aznap meghalt vagy pár nappal később. Nem ő lenne az első drog hatása alatt álló, aki a Dunába ugrik vagy valamelyik erdőben, elhagyatott épületben marad ott, ahol senki sem keresi. Ha nem vízbe esett, talán egyszer előkerül a holtteste, mint pl Till Tamásé 24 év után. Az meg, hogy évekkel később állítólag valaki látta, semmit sem jelent, csomó eltűnt emberről állítottak ilyet, akikről aztán sajnos kiderült, hogy évtizedekkel korábban meghaltak.
szept. 8. 12:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát igen, Kedves 16, minden szavad igaz. Till Tamás története is borzasztó, én ilyenre álmomban nem gondoltam , hogy ez megtörténhet , számomra annyira felkavaró.
szept. 8. 18:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!