Vannak olyan dolgok, amikre régóta vágysz, de már tudod, vagy sejted, hogy soha nem lesz bennük részed? Mik azok?
Figyelt kérdés
2023. jan. 14. 18:36
2/12 anonim válasza:
Például hogy egy egészséges, fájdalmatlan gerinc birtokosa legyek. Most is van gerincem, csak nem lehet rá támaszkodni.
3/12 anonim válasza:
Mindig vágytam rá, hogy legyen egy kislányom, de két fiam van. Imádom őket mindennél jobban, de rossz érzés, hogy nem élhetem át a lányks anyaságot is.
4/12 anonim válasza:
Saját család.
Oh 3-as ha nekem csak egy darab kisfiam lenne mar boldog lennék :D meg persze egy rendes normális férj. Idióta nem hiányzik.
5/12 anonim válasza:
4-es, nyilván boldog vagyok, mert van egyáltalán gyerekem, de ettől még örültem volna, ha lányom is van, és az volt a kérdés, mi az, amire vágytam, de kimarad az életemből. Hát ez.
6/12 anonim válasza:
#1: MENT A PACSI!!!
Jó mentális egészség, szerető párkapcsolat, szex.
7/12 anonim válasza:
Barátnő, munkahelyváltási esély.
9/12 anonim válasza:
Barátnő, randik, közös élmények, szex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!