Én érzékelem rosszul, vagy tényleg feltűnően csökkent az aktivitás a gyk-n az utóbbi hónapokban?
A periodikusamn visszatérő, haszontalan kérdések száma egyre több ("napi munkaügyes hergelés", családi kapcsolatok: "tesós aberrált" stb).
Sokan unják meg ezt.
Az utóbbi években nagyon sokan eltűntek, vagy másképp abbahagyták a gyakorizást...
meg idegesítően tele lett ezzel a szánalmas incel hülyegyerekekkel...
Már egy jó ideje visszább esett a látogatottság, és... igazából a színvonalra is elmondható ugyanez, viszont az utóbbi hetekben, szerintem, ez még inkább szembetűnő. Sok a troll és/vagy rosszindulatú felhasználó, akik elég szépen riasztanak el a normálisabb rétegből embereket.
Van pár tag, akik (jobb szó híján) szétszemetelik az oldalt, vagy legalább egyes kategóriákat, ezzel nem kicsit rontva az itteni hangulaton is.
Tavaly például, ha nem voltam itt 1-2 napig, minimum 10+ értesítés volt a megválaszoltak közt, most, ugyanennyi kihagyással, ha van 3-4 kérdés. De azok is inkább csak amiatt pörögnek, mert pár tag összeveszett és mindenki előtt "beszélik meg" az egészet.
Kár érte pedig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!