Én érzékelem rosszul, vagy tényleg feltűnően csökkent az aktivitás a gyk-n az utóbbi hónapokban?
Viszont a lepontozós ostoba trollok száma érezhetően megnőtt.
Valaki megkérdezi mi a kedvenc ételed, te leírod hogy spagetti. Jön és lepontoz.
Valaki megkérdezi milyen színű az ég, te leírod hogy kék, jön és lepontoz.
Gondolom ilyenkor van szabadidő a kisegítőben.
Új év, új tervek és célok.
Háttérben szorult ez az oldal.
Szerintem sokak kedvét elveszi, hogy már minden kategóriában rengeteg a bolond aki csak veszekedni jár. Évek óta olvasom az oldalt, régebben az általam látogatott kategóriák közül csak a Szerelem, szex volt az, ahol minden 5. kérdés alatt ölték egymást az emberek. Ez ma még durvább, a Felnőtt párkapcsolatok kb egy dühöngő, mindenki szid mindenkit, de tényleg. Ez kezd átszivárogni ide az Emberekbe is, már itt is sokan kezdik totál random nem odaillő kérdések alatt szidni a másik nemet.
A Gyerekvállalásban megjelentek a gyerekellenesek, akik mindenhova beírják, hogy milyen jó, hogy ők nem pujáztak le, és nem is értik ki az a mai világban aki utódokat ellik, mert úgyis itt a világvége. A Szépség és divatban meg konkrétan a kérdések negyedét ugyanaz az elmebeteg írja ki aki rá van kattanva a latex cuccokara.
Úgyhogy a többi kategóriáról nem tudok nyilatkozni, de amiket én nézek, azokról elmondható, hogy nagyon háttérbe szorultak a normális kérdések és válaszok, helyette mintha kezdene mentális betegek gyűjtőhelye lenni ez az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!