Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szülők! Mi volt a legdrágább...

Szülők! Mi volt a legdrágább ajándék amit a gyerekeitek kaptak?

Figyelt kérdés

2023. jan. 9. 21:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Idén érettségizik, lakást fogok neki venni a belvárosban amit kiadhat, vagy oda is költözhet ha szeretne.
2023. jan. 9. 21:56
 2/11 anonim válasza:
96%
(Felnőtt) Quad. Megérdemelte.
2023. jan. 9. 21:59
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Egzotikus nyaralás
2023. jan. 9. 22:00
 4/11 anonim ***** válasza:
7%
A legújabb iPhone minden évben, sajnos muszáj vagy kinevetik az iskolában.
2023. jan. 9. 22:04
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
A nagyobb gyerek megkapta a kocsinkat - 12 éves (a kocsi, nem a gyerek :D)- és mi vettünk helyette egy másikat.
2023. jan. 9. 22:06
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

#4 A lányom is kitalálta egy éve, hogy iPhone-t szeretne, pedig látta az apjánál, hogy mennyire nem értelmes telefon (céges).

Ráhagytam, hogy keressen, de mondtam, hogy ismeri mennyit akarunk mi rákölteni, van pénze, nyugodtan tegyen belőle hozzá amennyit akar és vehet amit akar.

nemsokára jött, hogy meggondolta, nem kell neki az iPhone. Ami csak ugyanannyit tudott volna mint amit az ő régi telefonja, ami már több éves volt, az majd 300 ezerbe került volna. Keresett egy olyan nem iPhone-t aminek sokkal jobb volt a kamerája, nagyobb a tárhelye stb. stb. és az egész kb. 75-be került. nem értem mi jó az iPhone-ban azon kívül, hogy lehet villogni vele, még a hangja is kellemetlen.

2023. jan. 9. 22:11
 7/11 anonim ***** válasza:
79%

Nem vagyok fiatal, de 2013-ban, amikor érettségiztem, kaptam egy fél 1996-os évjáratú kisautót. (150 ezer forintba került a kocsi, én fizettem 100 ezret (munkából szedtem össze), szüleim a maradék 50-et, + az átírási költséget.)

Ez volt a legdrágább anyagi dolog, amit szüleimtől kaptam, és nagyon megbecsültem. 🥰

2023. jan. 9. 22:47
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
Lakás önerő. (12 millió forint)
2023. jan. 9. 22:57
 9/11 anonim ***** válasza:
21%
#6 Ez mondjuk szép mese volt, de kétlem, hogy egy 75 ezres telefonnak valójában jobb kamerája lenne, mint egy 300+ ezresnek. Bár aki hang alapján választ telefont...
2023. jan. 9. 22:57
 10/11 anonim ***** válasza:
82%

Mindenkinek mások a lehetőségei. Mi tudtunk volna venni egy új kocsit a gyereknek, de mégis a mi régi kocsinkat kapta meg - ez tőlünk nem számít olyan nagy ajándéknak, mint esetleg a 7-esnél az az 50 ezer Ft amit a szülei adtak a kocsijához, hiszen nekik lehet ez is megterhelő kiadás volt.

Az egyik kislány mesélte nemrég az iskolában, hogy a többieknek magyarázkodnia kellett az osztályában, hogy milyen drága dolgai vannak és honnan volt rá pénzük, aztán kiderült, hogy egyszerű pár ezer forintos ruhadarabokról volt szó, egyáltalán nem voltak még márkásak sem. Más környezet, más lehetőségek. Mindig az drága és nagy ajándék ami a lehetőségek határainál jár. nem az amit mások annak látnak, mert nem nekik kell kifizetni.

2023. jan. 9. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!