Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért szülnek gyereket az...

Miért szülnek gyereket az emberek, ebbe a sz@r világba?

Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 23:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
82%

7-es vagyok. Én bevallom, hogy önző módon a saját boldogságomra vállaltam azt az egyetlen egy darab gyereket. És emiatt nem is bántam meg. Rengeteg szeretetet, és plusz energiát ad nap mint nap. Nagyon szeretem.

Csak aggódom, hogy jó lesz e neki (k), a többi gyerekkel együtt később. Remélem hogy igen.

2023. jan. 8. 00:09
 12/32 A kérdező kommentje:
Nem provokálok. Érzékeny témáról beszélünk.
2023. jan. 8. 00:10
 13/32 anonim ***** válasza:
77%

Mert az emberek piszkosul nagy része burokban él. Most a háború kicsit felkavarta itt az állóvizet, de amúgy még(!) annyira nem lehet érezni, hogy k*rva nagy baj, és hamarosan még nagyobb lesz (globális felmelegedés, vízhiány, migráció, háborúk, országon belül egészségügy, mentális egészség kezelésének fejletlensége, infláció, oktatás). Ezeket csak akkor tudja egy átlag magyar ember, ha tájékozódik. Csakhogy rengetegen nem tájékozódnak, mert könnyebb abban a hitben leélni az életünket, hogy minden fasza és mindig az is lesz. Ha pedig megpróbálod nekik elmagyarázni, akkor te vagy a pesszimista, meg az összeesküvés elméletes.

Meg persze ott vannak azok az emberek, akik egy trágyadombon is szaporodnának, mert nekik aztán alanyi joguk a szülés, ezt a boldogságot senki nem veheti el tőlük, leszarják hogy anúgy mi lesz a gyerekkel.

2023. jan. 8. 01:10
 14/32 anonim ***** válasza:
61%

Önzőség. Mindenki akar egy ivadékot hogy a "család" fennmaradjon.. még az utca végén fedélnélkül élő kismariska is kiváltságának tartja hogy gyereke legyen. Kódolt elvárás hogy ha valaki felnő családot alapítson és gyarapodjon amint tud. Felnő valaki szülje a következő családtagot, amint az is felnő szüljön ő is. De ne egyet, hanem hármat. Jó lenne ha elgondolkoznának az emberek hogy ez mire jó, a saját szórakozásukon kívűl, és ez mennyi embert jelent. Mert aki mondjuk valami tudományosfantasztikus ember leszármazottja, vinné tovább az örökséget és nevet, azt megértem, de amikor haszontalan emberek a semmibe szülnek, azok ugyan mit akarnak továbbvitetni? A saját szarjukat? Mindenki élete megpecsételődik azzal hogy hol és és kik hozzák világra, dícséretes ha köztük lesz legalább EGY aki tényleg hasznos lesz a társadalom számára, de az emberek fele nem jut sehova, csak egy gépezet tagja lesz, kiszolgálja a világ jobbik felét, belerokkan és megdöglik. Ez nem élet, hanem szolgaság.

Én egyetértek Bill Gates-sel hogy az emberiség fele haszontalan és pótolható, és jó lenne ha az országokban nem a következetlen nacionalista szaporítás lenne már a menő, hanem végre ésszerű alapokon törvényeznék a gyermekvállalást.

2023. jan. 8. 01:22
 15/32 anonim ***** válasza:
98%

"Mert valahogy mindig volt.. valahogy mindig lesz.. olyan nincs hogy valahogy ne legyen.."

bölcs öreg mondás

2023. jan. 8. 01:28
 16/32 anonim ***** válasza:
82%

Te meg a saját boldogságod miatt nem szülsz.

Így van rendjén. Én se akarok gyereket.

Púp lenne a hátamra.

2023. jan. 8. 01:34
 17/32 anonim ***** válasza:
50%
Mert ösztönlények, meg ha lepottyantanak 3 Ödönkét 10 éven belül, akkor van ingyen ház, ingyen kocsi, stb.
2023. jan. 8. 01:34
 18/32 anonim ***** válasza:
62%

Ha nekem nem ízlik a pacal, miért egyem, ha mindenki más ezt eszi?

Nem mindenki kér ebből, ezt el kell fogadni.

Senkinek semmi joga beleugatni az életembe, még ha meg is teszi.

Amúgy tényleg szar világ van és a 8 milliárd ember még mindig nem elég.

Pedig tőlünk és az ocsmány hozzáállásunktól roskadozik a Föld.

2023. jan. 8. 01:40
 19/32 anonim ***** válasza:
14%

"Pedig tőlünk és az ocsmány hozzáállásunktól roskadozik a Föld."

Értem én, hogy Istennek kéne elpusztítani a Földet, nem nekünk. De ha úgysem tehetünk semmit, minek próbálkoznunk? Roskadozzon az, ki nem sz@rja le!

2023. jan. 8. 01:47
 20/32 anonim ***** válasza:
77%

Attól függ ki hogyan fogja fel a dolgokat és a világot?

Aki pozitív,boldog, elégedett az életével,jól érzi magát azok 50%-a belevág.

2023. jan. 8. 02:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!