Volt,hogy ilyen történt veled éjszaka?
#11 Nagyon sok pszichiátriára való elmebeteg él köztünk.
Persze az is lehet, hogy csak egy hajléktalan volt aki azért csengetett fel mert azt remélte, hogy valaki kinyitja neki anélkül, hogy felvenné a telefont, beleszólni meg nem akart mert akkor tudja, hogy úgyse engedik be.
De valószínűbb, hogy valami elmebeteg volt.
Évekkel ezelőtt sokszor megtörtént, hogy amikor esténként hazaértem és villanyt kapcsoltam, csörgött a vezetékes telefon.
Soha senki nem szólt bele.
Aztán egy idő után nem kapcsoltam villanyt és akkor nem volt hívás.
Volt hogy beültem a füdőkádba olvasni, zenét hallgatni, és csak egy-másfél óra múlva kapcsoltam fényt. Akkor a pillanatba csörgött a telefon de nem szólt bele. Kb fél évig ment, aztán abbamaradt. :O
Az én telefonom is "ne zavarjanak" módban van éjjelre. Ajtókopogás, kilincslenyomás csak akkor volt, amikor az egyik szomszéd fiatal pár megbuherálta a lépcsőházi ajtót, hogy látványosan ne lehessen jól becsukni (kívülről csak kulccsal nyílik, amijük nem volt és ezt találták jó megoldásnak), így mindenféle jött-ment, hajléktalan átjáróházként, ürítőhelyként használta a lépcsőházat.
Kaputelefon szórakozás pedig gyakori nyáron, főleg felénk, mert 2 kocsma van 50 méteren belül, illetve légvonalban 100 méterre van egy szórakozóhely is.. nem túl kellemes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!