Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt,hogy ilyen történt veled...

Volt,hogy ilyen történt veled éjszaka?

Figyelt kérdés
Hogy a telefon csörgött,vagy a kaputelefon,vagy az ajtón kopogtak?Ha igen,hogy reagáltátok le az egészet,és ki volt az,aki beszélni akart veletek?

2023. jan. 5. 23:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Volt ilyen, felhívott egy idióta nő, hogy ő nem tud nyomtatni és látta, hogy online vagyok, pedig amúgy aludtam.

Illetve haver is hívott már 1-2 fele, hogy menjünk valamerre, akkor felkeltem és elmentem vele.

De ilyen csengős dolog nem volt még.

2023. jan. 5. 23:26
 2/14 anonim ***** válasza:
77%

Telefon nem csorog, mert ne zavarjanak modban van ha alszom.

Kaputelefon es ajto kopogas volt sokszor , nem keltem ki az agybol ra. Puffogtam hogy felkeltem miatta de vissza fekudtem. Ha nem varok senkit, nem engedek be senkit. Kaputelefont sose veszem fel csak ha csomagot varok...

2023. jan. 5. 23:30
 3/14 anonim ***** válasza:
Ilyen még nem nagyon történt velem.
2023. jan. 5. 23:46
 4/14 anonim ***** válasza:
53%

Még nem, de az a baj, hogy túlsok amerika home home invasion videót láttam, ahol 1 ember bekopod, segítséget kér és ahogy kinyitod az ajtót az ajtóból nem látható jelen váró emberek berontanak és kirabolnak.

Itthon még konkrétan ilyenről nem hallottam, de biztos már itt is történt hasonló.

A telefonhívás nem zavarna, de felvenném, hátha baj van.

2023. jan. 5. 23:48
 5/14 anonim ***** válasza:
24%

Történt, hivtak már éjjel telefonon, baleset miatt.

Csengettek is már éjjel, szomszéd volt, hogy mit csapkodom az ajtót. Nem csapkodtam, mivel már órák óta aludt nálunk mindenki. Szerencsére már nem ott lakunk, az egy idióta volt.

2023. jan. 6. 00:25
 6/14 anonim ***** válasza:
Óvatos kilincslenyomás volt szerencsére zárt ajtónál. Mire odalopóztam és kinéztem már sehol senki.
2023. jan. 6. 00:29
 7/14 anonim ***** válasza:

Bejött (talán nem is kopogott) a kolis portás a pasim koliszobájába, hogy a rendszergazda rosszul van. Éjjel 4 körül. A barátom kimászott mellőlem segíteni, a srác mondta, hogy ő elég lesz, így én visszaaludtam. Reggel mikor jött vissza a párom úgy 6 körül megkért, hogy nézzek rá arra a barátjára, hogy jobban van-e és itassam meg vele a gyógyszert. Ezt meg is tettem.

Ekkor kb egy hete voltunk együtt, de azóta is boldogok vagyunk.

Koliban amúgy rengetegszer kopogtak be a szobámba éjjel. Karbantartó, igazgató, szomszéd stb. Nyilván a szobatársak nem kopognak.

Telefonon hívhatnak fixen nem hallom meg. Ahogy a kapucsengőt sem.

2023. jan. 6. 00:37
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy egy barátnőm kretén barátai felhívtak és belevihogtak a telefonba az éjszaka közepén. Gondolom elvették a telefonját és ezzel próbálták feldobni az unalmas bulikájukat...
2023. jan. 6. 01:00
 9/14 anonim ***** válasza:

Persze, telefoncsengés rengetegszer volt. Mikor mi miatt....munka, betegség, baleset...

Kis falun lakom, úgyhogy itt az ajtókopogás éjszakánként nem sűrűn fordul elő de egyszer a rendőrök kopogtak már be mert keresték valakinek a házát. Kicsit megijedtem mert én sem voltam teljesen tiszta (mondjuk falun ki tiszta?) de utána megnyugodtam.

2023. jan. 6. 02:20
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem a rendőrök kopogtak este mert a szomszédomat körözték és nem volt otthon, nem tudom merre járhat-e.
2023. jan. 6. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!