Miért lett ekkora divat jó színben feltűntetve, dicsekvésképp reklámozni a kórosan elhízott embereket?
Igazat adok abban, hogy az anorexia és annak reklámozása is veszélyes dolog, hisz sok tini lány próbálja követni mindig az adott trendet és lesznek önbizalom hiányosak, depisek, ha nem úgy néznek ki, mint az újságban az agyon plasztikázott 40 kilós csajok. Ez a másik véglet.
Mint már említettem, igazából nem kötekedésből írtam ki ezt a kérdést, csak kíváncsi voltam a véleményetekre. Mert szerintem ez az új divat is lehet hasonlóan veszélyes, mint az anorexia. Pl adott egy hízásra erősen hajlamos tini. Látja a médiában, hogy ilyen vastag nők az előnyükre fordítják e dolgot és még tovább híznak, mert van egy csomó erre gerjedő pasi, meg a sok lájk, az ebből befolyó pénz, stb. És ennek hatására a gyermek esetleg nem az egészségesebb életmódot próbálja majd erőltetni, hanem a tiktokon látható 240 kilós Dzsesszika lesz majd a példakép, szülők meg majd temethetik a csemetét 2 méter mélyre 40 éves kora környékén, aki belefulladt a saját zsírjába.
Sportolok eleget és járok a természetben, ne aggódj, azért nem vagyok dagadt, veled ellentétben😀Ahhoz meg semmi közöd, hogy ki mennyit instázik.
31, lehet, én vagyok vak, de ez a jelenség, amiről írsz, hogy a TikTokon a Jessica 240 kiló és nagy a nézettsége, és emiatt mások is meghíznak, mert ez lesz a trendi konkrétan nem létezik.
A body positivity nem arról szól, hogy jó kövérnek, soványnak, izmosnak, ilyennek vagy olyannak lenni, hanem, hogy akármilyen vagy, szeretheted és elfogadhatod magad. Ettől függetlenül még edzhetsz és ehetsz egészségesen, de nem kell gyűlölnöd a tested és takargatnod, meg szégyellned magad, csak mert nem felelsz meg épp az aktuális divatnak. És ez szerintem nagyon is jó irány, így is eléggé frusztrál és nyomaszt mindenkit a társadalom, az emberek nagy része meg testképzavaros függetlenül attól, hány kiló.
Nem úgy néz ki hogy változtatnának.
Sokan leragadnak ebben a vágási disznó állapotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!