Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért lett ekkora divat jó...

Miért lett ekkora divat jó színben feltűntetve, dicsekvésképp reklámozni a kórosan elhízott embereket?

Figyelt kérdés
Sokszor botlok bele pl Tiktokon 200 kg körüli nők videóiba, akik lenge öltözetben mutogatják bájaikat. Nem félnek, hogy nagyon hamar meg fognak halni? Vagy ez most divat?
2023. jan. 5. 14:58
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

#5 Rendben, engem se szekáljanak ha éppen nincs párom.

Bárkibe bele lehet rúgni valamiért. Ha van sapka rajta, akkor azért...

Azzal egyetértek, hogy mindenért lehet tenni, legalább egy kicsit.

Ha csak megideologizálom hogy miért jó a 💩, azzal nem jutok előre.

2023. jan. 5. 15:21
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még azokkal sincs problémám, akik saját hibájukból kövérek. Sok embernek van rossz szokása, amit nem tud leküzdeni és ettől még egyéb vonatkozásban nem feltétlenül lesz rossz ember. De ez a magamutogatás súlyosabb, mint egy rossz szokás. A plus size modell dolog pedig még inkább. Politikai nyomásra mást kellene hazudnod, mint ami a szemed előtt van és ha nem teszed, akkor te vagy a rossz.
2023. jan. 5. 15:23
 13/44 anonim ***** válasza:
67%
Mert lassan a normálisabbja eljut addig fejben, hogy egymást le kéne szarni és békén kéne hagyni. Nekem semmilyen módon nem befolyásolja az életemet hogy Baszottobányon Kiss Klára 50, vagy 200 kg. Odamenni emberekhez, főleg idegenekhez és beugatni az életükbe gáz és primitív viselkedés. Tök mindegy, hogy a túlsúly miatt, vagy más miatt.
2023. jan. 5. 15:26
 14/44 A kérdező kommentje:
Én is azt mondom semmi gondom senkivel, csak nagyon furának tartom, hogy reklámozzák a rosszat. Hasonló, mint amikor az alkeszek tesznek fel ittas vidiket és sokan büszkék rá, hogy mennyit tudnak vedelni.
2023. jan. 5. 15:28
 15/44 anonim ***** válasza:
26%
Most ez a szélsőséges individualizmus a divat, de van úgy, hogy a közöny sokkal rosszabb, mint felvállalni a konfrontációt.
2023. jan. 5. 15:29
 16/44 anonim ***** válasza:
57%

10. Elmondtam a receptet, holtbiztos tipp, nincs egyebed mint tettekre váltani.

Ha nem szimpatikus a fiúka, csak a mondanivalóját hallgasd meg!

https://www.youtube.com/watch?v=c-Az1kHWwnE

Nála 70% kaja, 30% mozgás.

Keményebb edzőknél 100% kaja, 100% mozgás.

2023. jan. 5. 15:29
 17/44 anonim ***** válasza:
44%

Én azt nem értem, téged ez miért zavar. Elég álságos, hogy amikor egy kövér ember, vagy bármilyen olyan ember, aki nem felel meg az épp aktuális társadalmi trendeknek jól meri érezni magát a bőrében és még meg is mutatja magát valami platformon, akkor jönnek az ilyen nagyon okosak és elő akarják adni, hogy "jaj, de ez egészségtelen".

Amikor évtizedeken keresztül kórosan sovány, étkezési zavaros, mentálisan tropára ment modellek voltak mindenhol (nem is olyan régen egyébként), annak nem volt ekkora visszhangja.

Az talán egészséges volt? Annak talán jó volt az üzenete?

Mindenki a saját egészségéért felel, és mindenkinek saját magának kell megfelelnie.

Semmi közöd mások egészségügyi állapotához, testéhez, vagy hogy mit mutat meg, mit vesz fel.

Neked is sokkal jobb életed lenne, ha a saját dolgoddal törődnél.

(Ja és még mielőtt belém áll valaki, sportoló vagyok, szóval mind a soványtól, mind a kövértől baromi messze vagyok.)

2023. jan. 5. 15:33
 18/44 anonim ***** válasza:
76%
Ez kb. olyan, hogy nem tudom a szorzótáblát vagy a Himnusz első versszakát és beállítom "frankónak", mert ez most a divat. És mivel divat, mindenki ezt fogja majmolni. A nagy számok törvénye alapján ez lesz az elfogadott, a "nooormális". Hát NEM!
2023. jan. 5. 15:33
 19/44 anonim ***** válasza:
67%

Volt egy kövérnek nem nevezhető kollégám, aki inkább telt volt, (toka, kidülledő has), szóval az az ember, akin látszott, hogy csak elhanyagolja magát.

Csipsz, csoki, ment ezerrel.

Ezzel nem is lett volna gondom, semmi közöm hozzá, csak és egész nap hozzám jött oda panaszkodni: jaj, duci vagyok, jajhogynézekki, jajezértnemkellekkafiúknak.

Akkor mondtam neki, hogy Julcsi, gyere le velem a terembe, csinálunk egy kezdő átmozgató edzést, aztán ha hozzászoktál a mozgáshoz, akkor kezdhetünk fokozatosan mindent is csinálni, étrendet is állítottam neki össze, azt is az ő igényeinek megfelelően.

Erre csak legyintett, hogy ő már elfogadta magát. Ő nem fog diétázni, ő nem fog edzeni jönni.

Mondom, jól van, de még ne halljam többet akkor, hogy panaszkodsz.

Később meséli, hogy vett fogyiteát és jogázni kezdett.

A jogát még értettem, de a kamuszer.. hát talán kevesebb pénze maradt csipszre, végülis így lefogyhat...

Csinálta 1 hétig a teakúrát, meg a jógát, onanntól kezdve megint jött az "én nem kellett a fiúknak, soha nem lesz senkim, dagadt vagyok, ronda vagyok, de már elfogadtam magam ilyennek!!"

Mondom neki, Julcsi, igazából neked tök jó alapod van, könnyen tudnál változtatni, ha hagyod, hogy segítsek..

Nem! - mondta - én már elfogadtam magam. Ilyennek!

Hát jó, de akkor innentől kuss legyen.

(Már nem dolgozunk együtt xd)

2023. jan. 5. 15:34
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

Gaslighting.

Persze csak bábok azok kezében, akik formálják a közhangulatot.

Először jön egy kisebbségi lelkileg labilis csoport, hogy szeretnék, hogy elfogadják őket.

Mikor az lesz az elfogadott norma, onnantól kezdve nem lehet kritizálni a csoportot. Majd utána ők akarnak diktálni a többségnek, ill. így vezetik meg őket, mert konnyen megvezethetőek

Pl. január 1-től a skót rendőrségnél tilos a "pedofil" szó használata, helyette a "kiskorúakhoz vonzódó személy" kifejezést kell használni.

Ez a séma. A nyelv, a vizualis média általi befolyásolás fontos eszköze a szalámi taktikának minden ilyen használható csoport esetében, nemcsak a köveérek esetében.

1984

2023. jan. 5. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!