Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális, hogy ez sebet...

Normális, hogy ez sebet ejtett a barátságunkban?

Figyelt kérdés
Kiderült,hogy egy barátom szerelmes belém és emiatt megpróbált rámnyomulni. Nem viszonoztam az érzéseit és részemről kicsit úgy érzem sebet ejtett a barátságunkban. Barátok maradtunk a történtek után de már sosem tudom,hogy ha pl kedves velem, meglep valamivel azt milyen szándékból teszi. Folyamatosan kételkedek benne és idegesített,hogy mindennap rám írt mert azt is nyomulásnak éreztem.

2023. jan. 5. 08:37
 1/4 Laylah ***** válasza:
100%
Nem voltatok barátok. Legalábbis részéről biztosan nem. Lehet, hogy szívtelennek hangzik, de én nem figyelgetném ennyire, tudja már, hogy nem akarsz tőle semmi többet, innentől rajta áll, hogy megpróbál-e barátként tekinteni rád. Ha nem fog neki sikerülni, akkor a saját érdekében előbb-utóbb úgyis meg fogja szakítani a kapcsolatot.
2023. jan. 5. 11:26
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Ezért nincs barátság férfi és nő között.
2023. jan. 5. 12:00
 3/4 Laylah ***** válasza:
51%
2., ezzel vitatkozom, tapasztaltam az ellentétét.
2023. jan. 5. 23:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Hagyjad egy ideig. Ne találkozzatok pár évig. Utána esetleg fel lehet újítani a barátságot, amikor már nem lesz szerelmes beléd.
2023. jan. 7. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!